Ahad, 7 Ogos 2016

AKIK BUNIAN (1a,2a dan 4a ada)


















































Akik Bunian retak 1000... kalau nak cari benda asli yang retak 1000 insyallah ini asli.,.bukan di bakar, kalau melibatkan pembakaran, ia barang sintetik seperti delima retak 1000 atau batu serai... Batu serai kalau anda dah ikat bungkus, cuba bakar tengahnya dengan api jet.. api laju tuu... dia akan crack 1000 dan memang lawa gila.. 

Kelebihan akik ini lebih kepada penarik kekayaan.. tak sekuat guchmani..,tapi its better dari tadak langsung kan?.. Insyallah Allah Maha Kuasa.

Dulu pada tahun 2012 tok dengar Allahyarham Nik Aziz nak akik kuning macam ni.. Wallahualam adakah ia kisah benar atau tidak, tapi pada masa kini tok beranggapan ia kisah palsu sahaja. Al-Fatehah kepada Tok Guru


Kod Produk : AKIK B 5816
Bentuk : Akik Bunian retak 1000
MAHAR : RM 77.25

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami