Rabu, 30 Mac 2016

ZAMRUD COLOMBIA








Kod Produk : 250
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 250

Berat : 2.70Ct
Diameter : 11.58*8.21*3.98mm
Refractometer : 1.57
Specific Gravity : 2.71
Treatment : None














Kod produk : 400
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 400

Berat : 5.70Ct
Diameter : 12.69*9.46*6.69mm
Refractometer : 1.57
Specific Gravity : 2.71
Treatment : None


















Kod Produk : 450
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 450

Berat : 4.20Ct
Diameter : 11.76*8.80*5.89mm
Refractometer : 1.57
Specific Gravity : 2.71
Treatment : None




















Kod Produk : 1000
Bentuk : Zamrud Grade Special
MAHAR : RM 1000


Berat : 4.20Ct
Diameter : 12.29*9.08*5.38mm
Refractometer : 1.57
Specific Gravity 2.71
Treatment : None

============================================

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Di persembahkan Zamrud Colombia untuk di maharkan. Inclusion alhamdulillah.. 7 jam nak pilih semua ini termasuk page sebelah jam 12pm jap g. 

Ada member di facebook tanya kenapa Harga Zamrud tok murah... standard la, Kat Malaysia ni, Barang Muroh takde kualiti, barang Mahal Best bohh.... Tapi bagi kami peniaga..... Barang Jual Muroh sebab nak tarik pelanggan, Barang Jual Mahal sebab kami perlu cepat dans egera ambil modal, nak bayar kedai sebulan dah 2000-4000 sebulan, nak bayar gaji pekerja dan sebagainya.

Seterusnya pula Harga ialah hak peniaga, mudah kata, sukati peniaga la nak boh berapa pun, dah nama pun "peniaga" bukan makan gaji tapi ada pekerja yang mengharapkan peniaga utk membayar mereka gaji. So ..kita kalau tak berniaga kena paham lah.. kita tak tahu apa yang dia tanggung setiap bulan. 

Alhamdulillah item ini tok maharkan murah ja, hak bawah sekali tu tok jual mahal bukan apa, harap harap takda org ambil memandangkan pada awalnya tok nak batu tu di sebabkan ia clear eyes habis dan dari jenis paling terbaik di dalam semua yang tok paparkan di sini ( Colombian ) , ikut nasib tok, kalau xda org amik, maka jadi hak tok la buat cincin haha.. 

Zamrud ni ... tok rasa x usah la kot bagitau dah apa kelebihannya memandangkan Jam 12pm sat g dia punya spec dah tok tulis semua dengan lengkap termasuk di dalam kajian Omputeh sekali ( kan banyak org sanjung omputeh ) 

Tapi insyallah. Tok jamin, anda tidak akan rugi... item ini ada rahsianya yang tok tak revealkan, tapi bila barang dah sampai ke tangan anda akan tahu apakah maksudnya " anda bertuah dan takkan rugi " untuk memilikinya.. Yang mana nampak peluang, mereka akan renggut..



Kod Produk : Ikut Gambar
Bentuk : Permata Zamrud Colombia
MAHAR : RM Ikut Gambar

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail sy dah wassap tuan baz.. terima kasih na.. ;)

      Padam
    2. baik, terima kasih na tuan, alhamdulillah

      Padam
    3. Sama2 tok.. Alhamdulillah.. ;)

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Tok payment lambat sikit ye..5 atau 6 hb ni..ye tok..

      Padam
    2. Assalamualaikum tok.payment done.
      Maaf Ye tok lewat mahar nye..

      Padam
    3. w.salam wbt baik tuan, alhamdulillah dan terima kaish ya tuan azim

      Padam
  6. mujuq takda sapa lock yang bawah sekali tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengah pikiaq tok.. he he.. ;)

      Padam
    2. haaa... kalau rezeki tuan tok redho..takpa (m)

      Padam
    3. hok mcm tu tuan lykan, tok tengok dah semalam... siap cincin Rm 5200 kat mudah.my.... tok tgk pasai tok masukkan raw tok di sana utk di jual rm 3000 x silap

      Padam
    4. eh.. rm 2000 sahaja....

      http://www.mudah.my/Zamrud+colombia-45008674.htm?last=1

      Padam
    5. InshaaAllah tok.. sy tgok sana plak nnt.. ;).. yg ni dah terlepas dah, tgah meeting td, xdpat nak lock balik.. tahniah utk tuan Mody Ahmed.. ;)

      Padam
    6. He he, tok, klau kedepan ada buat order lg, maklumkan la na.. Inshaa Allah, ada rezeki, sy sambaq lg.. ;)

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  7. Balasan
    1. erk.... :-# ok tuan, silakan dan tahniah

      Padam
    2. Payment done tok. Details sent to evernote

      Padam
    3. Pergghhh..trbaik la tn mody...tahniah..

      Padam
    4. Terima kasih tuan faizal

      Padam
  8. Cantik nye.. Alhamdulillah rezki mata.. Blum rezki memiliki lg.. Tahniah sahabat2.. Harga terbaek drp tok.. Kat kdai saiz besar berlian swiss keliling cincin pon hmpir 1k sutir..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami