Rabu, 30 Mac 2016

RAJA MANI GAJAH























Raja Mani Gajah Batu lama...

Kalau minat batu, dan di sebut batu lama , depa tau stok batu lama agak mahai... selalu delima la org dok sebut lagu tu. Maksudnya la ni takda dah batu lama, yang dok keluar tu stok lama lama yang di simpan .

Peniaga menyimpan stok lama sama sepertinya malam esok harga minyak naik... petang esok tu stesen minyak tutup dah... ok paham na... tu biasa, memang berniaga ada teknik lagu tu, standard.

Raja Mani gajah ni jenis batu lama dan kami kat sini pun tak berapa banyak dah ada, kalau ada pun kalernya lain sikit, inclusionnya pun lain, urat pun lain.. kekadang warna nak sama cempaka kuning.. bukan apa .. kamera dan masalah penataan cahaya. 

Kena atau x kena kulit tak kisah

Raja Mani gajah di gunakan di dalam Ikhtiar Pengasehan... banyak dah yang kita maharkan di blog GB, beribu biji dah. 

Insyallah silakan, mudah mudahan membantu bagi mereka yang lambat jodoh atau nak kahwin lagi


Kod Produk : RMG 29316
Bentuk : RMG
MAHAR : RM 350

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. ada 2 tu tuan, kena letak kod dia 1/2 A.. ;)

      Padam
    2. Lock 2a..sory lupa nk nyatakan..🙈

      Padam
    3. Payment done..detail dah dihntr di ws..

      Padam
    4. Cara nak guna nye sama dngn batu mani gajah kan?mcm dlm video yg tok pnh tunjuk sebelum ni?

      Padam
    5. Just pakai atau bawa jer ke mana2 pun da ok tuan... Efeknya ttp kuat lebih2 lg RMG. Mmg kuat aura dia berbanding mani gajah biasa

      Padam
  2. assalamualaikum tok mat,
    boleh sya dapatkan no ws tuan.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami