Selasa, 29 Mac 2016

GELIGA MATA RAJAWALI







Insyallah :


Ketajaman Mata
Cetha Matho

Kekebalan darurat
Kakebalan Darurat

Dan lain lain khasit yang termaktub di dalam page lepas


Jenis ini amat mahal dalam pasaran, mahal dalam kategorinya lah , bukan apa pun.... insyallah 


Kod Produk : GMRAJAWALI 26316
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 96




21 ulasan:

  1. Maaf lambat keluar, tok tadi dok excited di halaman zamrud utk esok.. ;-(

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Kite sama2 melopeh ayah..huHuhu..adehh..

      Padam
    2. Ni lah nasib do re mi..huhu!!

      Padam
    3. Ni lah nasib do re mi..huhu!!

      Padam
  3. Laaa ayah kasitau kt tok update tk kuar lastly ayah melepas huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. la ye ke... tapi ayah gak ingatkan tok tadi jam 9pm takde update, so tok pun lekas lekas masuk update .. tok letakkan jam 9,00pm walau sbnrnya tok masukkan jam 9.45.. so dia akan papar jam 9pm gak.. takpa yah, depan ada lagi insyallah

      Padam
    2. xpun esok ayah tgu zamrud.. di jamin x rugi

      Padam
    3. Tok muda byk ke stok zamrud nie?takut melepas je esok..huhuhu..harganya terbaik memang rugi kalau melepas..

      Padam
    4. banyak yang tuan tengok tu la, tok snap semua koleksi dok ada , xda satu pun jadi stok dapor..

      Takpa tok bagi hint, esok jam 9am ja, tuan teruih type

      "LOCK 1000"

      Padam
    5. Ok tok..terima kasih..insyaallah ada rezeki esok tak ke mana..

      Padam
  4. Balasan
    1. salam yah, boleh dpt no fon tak?

      Padam
    2. silakan request dari mr baz tuan 0178259540 / 01117775251

      Padam
    3. utk pengetahuan tuan, pelanggan tidak di benarkan meletakkan no hp mereka di blog GB...

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami