Rabu, 23 Mac 2016

GELIGA KAYU GARA'























Langka dan lama........ langka tiada di mana dan lama tak masuk ke dalam blog GB, nak mendapatkan item ini ibarat mengejar peluru berpandu menggunakan tangan yang berkepak. Jenuh.

Kita ambil deskripsi dari halaman nya yang lepas ya....

Bertarikh : 16.2.2012 / 9.50Malam

Kayu gara' yang belum di canai ini berasal dari alam sebelah ( x caya carilah kat alam kita hehe), kayu ini berbentuk permata dan sudah bertukar menjadi batu dengan silara uratnya bewarna coklat dan keemasan emas tulen ( saya belum kaji adakah itu emas atau tidak, kalau emas, memang saya akan up lagi harganya hehe ).

Bagi pengamal perubatan tradisional bertaraf wali wali dan kiai sufi, pemilikan mereka ke atas kayu permata ini adalah sebagai sebuah tanda yang amat berharga

Kelebihan : 

- Perubatan ampuh bagi kerasukan, SAKA, JIN
- Pemagar Badan
- Medium Ke Alam GHOIB
- Jika Dibawa Insyaallah Diantara semua orang, aura kitalah yang paling tinggi


Item ini sudah siap di canai.. Bukan jenis raw lagi, kalau datangnya dari Raw, sudah pasti nilainya agak tinggi kini. Item ini ialah barang Lagend dan sehingga ke hari ini tidak dapat di pecahkan rahsia dan misterinya Kayu Pokok Gara'

Posting di atas tu masih tok pakai bahasa diri "saya"... masa ni belum lagi ada yang panggil "Tok Mat"... jauh sekali "Tok Muda "


Kod Produk : GKAYUGARA' 22316
Bentuk : Permata Kayu Gara'
MAHAR : RM 150


18 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tuan IB bole lepas ke saya tak?

    BalasPadam
  3. Maaf tuan yg ni pertama kali saya dapat geliga tahap super duper hyper rare tuan.kedepan insyaallah akan ada lagi geliga ini...atau tuan cuba tanyakan tok mungkin ada lagi stock dapur

    BalasPadam
  4. Ok,tn IB,saya da lama tunggu..
    Tn yusof bole lepaskan tak?
    Ke Toj ada stok dapur?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok xda stok dapor tuan sampai hari ini

      Padam
  5. Balasan
    1. Maaf tuan ...saya pon seperti ayah tk dpt lepas kn pada tuan memandang kn keadaan nye yng begitu rare...Salam.

      Padam
    2. Hehe..ramai juga protege ayah!!kipidap!

      Padam
  6. Salam.errrrmmm tk penah dpt nk bli lg.ad je org lock.bla la org baru dpt bli.heeee.salam geliga semua

    BalasPadam
  7. Jgn kecewa tuan.... Inshaallah jika ada rezeki x ke mana... Yg penting tau masa yg tok kluarkan item... Dan sedia kan wifi yg pantas.... Hehe

    BalasPadam
  8. Yer betul tu apa yg disampaikan tuan nash..barang yg kuar kul 9am,12pm,3pm dan 9pm..kadang2 tok ada buat susprise pada kul 12am kepda yg sentiasa mengikuti blog sehingga lewat pagi cam ayah ni..ayah tidur paling awal kul 3am..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun mcm ayh , mst bukak blog gb walau pun terjaga dari tidur . mne taw rezeki awl pg😋

      Padam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami