Sabtu, 26 Mac 2016

GELIGA DEWA RAJAH



















Alhamdulillah... nak cerita sikit.. semalam tok ke Dungun, Sebenarnya nak ke sana tu tak rancang pun, mulanya tok cuma nak ke kuala Berang untuk makan tengahari , masih berbaju tidur ( belum salin ) dan seluar track... selepas habis makan tok terus start kenderaan dan menuju ke Dungun.. Memandu di dalam keadaan diam sepi tanpa suara, isteri tok tidak bertanyakan apa apa memandangkan dah tahu perangai tok yang suka ikut gerak hati. 

Setibanya di sana Wife tok cerita la pasal Mesra Mall dan dulu dia suka makan roti apa tah kat sana, so, tok dan isteri singgah la ke sana, dengan selipar jepun , seluar track, baju pun baju tidor Malam semalam... Pegi la beli roti tu, Selesai terus bersolat dan tok meneruskan pemanduan ke sebuah kawasan Pergunungan berbukit bukau iaitu Taman Rekreasi Air terjun Menderu.. tu lah 1st time ke sana, dan isteri pun 1st ke sana... duduk la kat sana, nak mandi baju salin pun takda.. duduk la melepak macam takda hala tuju... ambil gambar lebih kurang tok pun berjalan kaki seorang diri ..bukan ke arah atas air mengalir, tapi di seberang sungainya yang ada hutan.. sambil mata memandang ke bawah macam mencari benda, walhal tok pun tak tahu lah apa bendanya yang aku nak cari... alhamdulillah jumpalah beberapa benda.. insyallah tengok la kalau rajin.. 2-3 hari lagi kot tok maharkan, insyallah.

Di atas ialah Permata Dewa Rajah Yang di gunakan di dalam urusan :

Penunduk dan pengaruh


Menundukkan Lawan dan kawan


Kerezekian Peringkat tertinggi di kalangan Geliga, permata dan mustika



Kod Produk : GDEWA R 22316
Bentuk : Geliga Pure
MAHAR : RM 500

RM 100


25 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah... Barang rare dgn nilai yg terbaek... Diskaun tu yg ptg... Sampai rm400 tu

      Padam
    2. Ada stock dapur tuan nash..

      Padam
    3. Ada stock dapur tuan nash..

      Padam
    4. Grab 1a (lock deposit tp tiada deposit yg dibuat), immediate payment by grabber.

      Padam
  2. Balasan
    1. Tahniah tuan..rasa rugi plak kalau tk ambil kesempatan yg terbaik ni..harga asal rm500 tok bagi disakaun rm400 dan kita hanya mahar rm100 jer..huhu!!rugi oo..sape yg tkk sempat lock!!

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. tu la.terima kasih tokmat sbb bagi diskaun gila2 .hehhe.tahniah jugak kat ayah

      Padam
  3. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Yes 4g tk menghampakan walaupun cuma wifi jer..

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tok kalau ada lagi..saya nak

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ada yg boleh lepas kn item tu..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami