Ahad, 27 Mac 2016

KECUBUNG KAHWIN






Nama nya kecubung kahwin.,.


Bukan kerana sapa dapat batu ni akan kahwin lagi 

Atau 

Sesiapa yang belum kahwin akan kahwin selepas memilikinya


Namun kecubung ini sendiri berkahwin batunya dengan batu yang lain, wallahualam batu apa.. sebab kalau kecubung purple kahwin pun dengan akarnya sendiri.bukan dengan unsur batu lain.. tu yang biasa kita jumpai di mana mana peniaga sekalipun. 

Mempunyai kelebihan kewibawaan yang tinggi dan pemiliknya di dampingi oleh Sang Puteri Kamariah sendiri bagi menjayakan kewibawaan di mata orang ramai menggunakan pesona aura beliau sendiri. 

Pemagar diri dari sihir, jika sihir dah kat dalam, minta maaf, penyamun dah kat dalam , baru rumah nak di pasang pagar tak berguna lagi, tu kena halau pakai penyapu atau senduk la jawabnya , maksud tok berubat la dulu hahaha

Keunikan batu ini.hurm, pemilik akan tahu sendiri , sila belek elok elok, nampak lah keindahan di dalamnya


Kod Produk : KKAHWIN 26316
Bentuk : Kecubung Kahwin
MAHAR : RM 80

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. lajunya ayah ahahahha tahniahh!

      Padam
    2. Yer ker,data dh habis tawakal jer..kat umah yes 4g line slow hehe

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Sama la..4g sy pon dh slow...

      Padam
    5. Tahniah..betol tu ayah memang rare..puteri kamariah sendiri turun padang..hehehe..

      Padam
    6. Patut meremang bulu tengkok ayah lepas lock barang ni..huhu!!

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Pendamping puteri tu tuan..sape yg nak lepaskan..huhuuhu..

      Padam
    2. mana tau tuan iblis singa tiba2 tergerak hati nak lepaskan dekat saya. bersyukur sangat ..

      Padam
    3. Sebelum ni dh ada 2 dampingan panglima,bagi can la plak ayah nk berdamping ngan puteri kamariah ni.huhu!!

      Padam
    4. sy belum ade damping2 lagi , bangla tempat keje je ade la. huhuhu

      Padam
    5. sy belum ade damping2 lagi , bangla tempat keje je ade la. huhuhu

      Padam
    6. Boleh tahan dampingan tuan tu mihahaha..

      Padam
    7. Boleh tahan dampingan tuan tu mihahaha..

      Padam
    8. Sabar tuan,ada byk barang lebih rare lagi belum kuar tu..tak caye tanya tuan faizul azmi relax jer dia tunggu target kuar la tu hahaha!!

      Padam
    9. tu je yang mampu tuan. hahahah. nanti kirim salam kat puteri tu ea. hehe

      Padam
    10. Hahahaha..pecah dah lubang ayah dah tau..kita sama2 tunggu ye ayah..sy tengah hutan nie ayah..kadang2 line laju..kadang2 line nak bkasih syg pulak dgn sy..tu yg susah..hehehe..tuan akmal dgn bangla lg takpe..sy smua ada bangla indon tamil nadu punye orang pun ade.hahaha..

      Padam
    11. Jauhnya dlam hutan,,pm ayah kalau tk sempat...huhu

      Padam
    12. Jauhnya dlam hutan,,pm ayah kalau tk sempat...huhu

      Padam
    13. Ok ayah..hehehe..klau tak sempat dapat baca deskripsi tok muda pun ok dh..dapat ilmu..😊😊😊

      Padam
  4. Balasan
    1. Lama tk tk melawat ayah kt blog ni hai panglima rimau..

      Padam
    2. Insaallah tuan tu pun kalau dia muncul dlm mimpi huhu

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Tahniah ayah...!jgn risau..ada item lg rare esok...hehehe..time?xtaw..tny ayah..ayah slalu merisik awal...hehe..

    BalasPadam
  6. Ooo yg tu tuan kena pm ayah..jangan lupa surya sekotak kawtim..haha!!

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami