Isnin, 28 Mac 2016

BID BADAR BESI







Bukan Petir Naga na, petir naga ada , tapi tok sayang lagi nak keluarkan. ada tu dalam gobok batu umah tok. 

Ni badar besi atau besi badar, mana mana sama je la hahaha... 

Kalau ikutkan kenaikan harganya ia kini bernilai :

RM 380 dah

Tapi !!!!!!

Nanti dulu.......... Ada TAPINYA....

Kat Page ni kita nak buat bid daaa.....

ok

Badar besi takde pantangan apa apa... masuk la dalam toilet ke, cepluss dalam lubang tandas pahtu nak pakai balik ke... terpulang... benda mai dari tanah bang, masa duk dalam tanah tu binatang langkah, binatang kencing , binatang mati jadi bangkai dan macam macam lah.  

Kelebihannya kebal Darurat....... Bodyguard menteri, askar, polis, Bomba , Pasukan awam, di galakkan memakainya... atau pegawai estet yang berhadapan dengan pekerja baran.. insyallah cubalah , tok yakin anda tidak akan menyesal sama sekali.. Pulam sekarang kita buat bid.. bersyukurlah


QUICK GRAB : RM 380

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 28.Mac 2016 / 12.00 PM
TAMAT BID : 29. Mac 2016 / 12.00 PM
( 24 Jam )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja





31 ulasan:

  1. Dimulakan dengan bismillah rm50 !!!

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Peraturan bid tidak dibenarkan bersembang..hahaha...up2

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Quick grab rm380, hairulizam. Payment within 3days

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih GB Grup... blog awak mcm mana, update ke tak neh

      Padam
  8. Ayah dh kata mesti grab punya..tahniah tuan hairulizam

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami