Khamis, 31 Mac 2016

KECUBUNG AIR EMAS








Tudia...... kecubung ayaq emas....Cuba tukaq kaler dia hijau zamrud.. agak agak berapa nilai... belas ribu la bang, lebih pun boleh jadi dak?...

Alhamdulillah kecubung banyak jenis, ada clear eyes, ada lumut, ada karang, ada pasir, ada serangga, macam macam lah... kekadang ada air dalam... kita pernah jual di blog yang ada air di dalam baru 2x... rare tu.. x mahai pun rm 120 ja haha.. kalau la jangan sebut la 120 tu.. 

Pemilik kecubung emas ini akan menghadapi sebuah pengalaman berharga sepanjang menyimpannya, iaitu karang emas di dalamnya akan bercambah... biarkan ia bercambah , lagi banyak warna wmas dalam, lagi senang nak jual pada nilai suka hati hangpa..tok x kacau.. ni bisnes.. 

Syaratnya, kena pakai di badan, kalau nak cepat.. double tape kan ia di Dashbod kenderaan anda, ia kena panas matahari tapi x kuat sebab ada tinted ... jangan direct khuatir batu tak tahan, dia tak pecah, tapi jadi huduh dan x comey. 

Kecubung emas terpercaya di dalam kepercayaan org melayu, org cina, org siam, org india sebagai pembawa tuah, di Indon depa panggei batu bertuah ( umum ) dan pembawa kerezekian. Nak dapat jenis emas ni tuan tuan bukan senang.. dalam GB baru berapa kali ada,? boleh kira dengan jari... kalau penjual lain ada pun x sampai 10 biji.. 6 biji pun tak sampai... kalau kecubuing air tu memang banyak. 

Penyejuk bagi pemakainya, itu sudah tentu kerana kecubung terhasil dari air.... ya..air boh... besor dan indahnya ciptaan Yang Maha Esa. Air boleh jadi keras melalui sebuah proses khas, tak perlu peti ais tuan tuan

Kalau anak demam boleh rendam bagi anak minum, rendam 1 malam dan esok pagi bagi dia minum, insyallah mujarab, ni cara org lama lama pakai... 

Apa salahnya kita ada sebiji... zaman darurat mana nak cari ubat boh. kita tak harap jadi... tapi persediaan kena ada walau sekecil persiapan


Kod Produk : KAIREMAS 29316
Bentuk : Kecubung Air Emas
MAHAR : RM 160

11 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ayah unlock item ni kah? Just nak double check.

      Padam
    3. Kalau unlock, saya nak grab terus item ni. Tq.

      Padam
    4. Saya Grab item ni. Tq

      Padam
    5. Payment done. Details dah WhatsApp...Tq

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Lock stok dapur satu tok. Kalau ada lah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf tuan, ada sebiji sahaja dalam simpanan kami sekarang

      Padam
    2. OK tok. Ambil maklum. Terima kasih.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami