Khamis, 24 Mac 2016

CINCIN GERAK KILAT (SAIZ MANUAL ADJUST)







Tok memanggilnya sebagai cincin gerak kilat memandangkan ayat ayat yang di pakai di dalam amalan gerak kilat sama dengan ayat yang tertera di cincin ini, malah suatu ketika dahulu Pusat Perubatan Gerak Kilat Juga membekalkan pesakit mereka dengan cincin dan gelang bertulisan ayat ayat ini. 

Cincin ini di simpan oleh tok agak lama juga. Cincin ini free size, jari kecil ke besar ke semua boleh pakai, di bawahnya boleh di adjustkan, Baik laki baik pompuan..boleh pakai blake

Dipakaikan oleh perawat, pesakit gangguan, pengamal perubatan tradisional.. silakan cuba


Kod Produk : CGERAKK 22316
Bentuk : Cincin Gerak Kilat
MAHAR : RM 40

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail sy dah wassap tuan baz.. Terima kasih.. ;)

      Padam
  2. ade stock lagi ke tok? kalau ada say pon join lock jugak

    BalasPadam
  3. Kna amal ke ayat yg ada kt cincin tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok . xde list banyak2 ke untuk glige pmohonan ?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Cincin pa 13 atau pa11 lama tk kuar tok..

    BalasPadam
  5. Cincin pa 13 atau pa11 lama tk kuar tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hui yang tu susah nak dapat la ni. 3-7 tahun baru dapat

      Padam
  6. Sy pun ada 1 cincin nie tok , dah hampir 2tahun dijari sy . baru sy thu nama nya .

    BalasPadam
  7. Tok item ni dah xde stok ke hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa macam ada 2 lagi, cuba tuan wassap mr baz 0178259540, hari ni dia dah masuk opis

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami