Rabu, 23 Mac 2016

CINCIN TERBARU TOK MUDA






Jika anda peminat Feroz, di persembahkan cincin feroz Iran dan jenis ini ialah jenis Feroz Paling mahal dan ia tiada di jual di Platform landing time atau sukar di jumpai di mana mana peniaga Feroz, Insyallah

Tidak di maharkan, tok menempahnya sekitar 5 bulan lepas dan ia baru di siapkan oleh tukang Cincin dari Johor ( Kawan lama ) 

Feroz Putih tergolong kedua mahal dari batu zamrud, tapi di Malaysia ia kurang Popular

17 ulasan:

  1. Nie ke feroz putih yg tok muda kata dulu hilang dalam simpanan???

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang hilang tu kuruih sikit.. yang ni yg lain... nak kena ada juga satu, baru cukup syarat

      Padam
    2. Memang mengancam dan sesuai dengan tok muda..

      Padam
    3. tok suka pakai batu besar besar haha

      Padam
    4. Terbaik tok muda..hehehe..👍👍👍

      Padam
  2. Nk buat bid ker tokmuda?ayah dh standby ni..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. huish x buat la yah... feroz ni special , ia bagus utk semangat dan juga tenaga dalaman

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. fuhh tergoda tengok batu tuh

    BalasPadam
  5. Tak,yg ni feroz putih baru tokmuda,ayah dh tgk ari tu tokmuda wasup ayah..masa tu cincin tu masih ada kt tukang.citarasa tokmuda ngan ayah minat yg sama iaitu potongan lonjong saiz 4 cm..terbaik!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oo..macam tu..yg nie kalau tengok memang mgancam..tp besor sangat..nak pakai pun gerun..heehehe..

      Padam
    2. Tok buat koleksi peribadi tu tuan , tp kalau ad yg boh rega tinggi .. Lain cita tu nt , hihihihih gurau je tok muda .

      Padam
    3. Agak2 la kan...hrga bpa la tu...?hehe

      Padam
  6. Balasan
    1. ayah biar betol.. cuba ayah bawak gambar ni tanya org sudan atau iran sendiri, tgk dia jawab berapa haaaaaa

      Padam
  7. Bole bid tggi lg tu ayah 😘😘

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami