Isnin, 28 Mac 2016

CINCIN BAROGAN






Ni item yang tok perolehi di Thailand, Tah napa tu hari gatai tangan nak membeli semasa tok berada di Hatyai. 

Nak jual macam ni macam tak sedap pulak, jadi tok isikan dengan khodam berupa Singa Barongan


Usah di pedulikan khodam ini kerana sudah tok pesankan agar ia hanya berkhidmat kepada pemilik cincin di dalam urusan :

Penggerun musuh

Penggentar hati lawan

Menundukkan manusia

Pembisa  pukulan

Melawan sihir yang di hantar ke pemilik


Pemilik beerti siapa sahaja, tok tidak akad nama, sebab akad ni akad nikah dan jual beli sahaja. Akad jual beli, Tok Jual Anda beli.. sudah terpenuhi setelah mahar di jalankan di akaun yang tertera di header blog GB ini.

Urusan lain, nak panggil khadam ke, nak berbual ke tidak di benarkan kecuali pemiliknya benar hebat di dalam ilmu Ghoib. Selebihnya nak di olah bagaimana ikut kebijaksanaan sendiri


Mahar di bawah ini ialah Nilai Semasa Tok membelinya di sana, jika anda kata mahal, minta maaf maybe penjual asalnya bayar sewa kedai lebih mahal dari peniaga yang anda kenal di sana. Kos Isian tidak tok kenakan di item ini , kalau x jadi lagi mahai


Kod Produk : CBAROGAN 26316
Bentuk : Cincin 
Saiz : 22
MAHAR : RM 120

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah..sesuai dengan gambar profil ayah tu..terbaik ayah!!!😀😀😀

      Padam
    2. Eh tak perli la ayah..gambar profil ayah kn singa..nama pun ayah letak ada singa..jd cincin nie ada pdamping singa..mmg sy rase dh jdoh dgn ayah cincin nie..

      Padam
    3. Huhu..terima kasih tuan faizul..meleleh air mata jantan ayah setelah melihat pujian tuan tu,pm ayah jap lagi ada perkara nk bagitau..ayah janji tk bawa geng..hahaha!!kipidap!

      Padam
    4. padan dah dengan status ayah tu... baru ngam ayah

      Padam
    5. Aduiii!!haha!!boleh lah tok,tapi nampak ganas huhu!!

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ayah namakan cincin ni puaka singa barongan..hehehe!!

      Padam
    3. Macam best je name tu ayah..hehehe..

      Padam
    4. Kalau kt fb panjang lagi tu haa!!

      Padam
    5. xpa, takyah sebut id fb ayah tu hahaha

      Padam
    6. Hahaha!!selebihnya tu tokmuda suruh depa cari sendiri..kihkih!!

      Padam
    7. haaaa, kasyaf dah ada, macam macam dah ada, boleh cari sendiri dah

      Padam
  3. Tahniah ayahhh , semakin ganas ayh lepas nie ...

    BalasPadam
  4. Memang kena dgn nama ayah tu...so sehati sejiwa....

    BalasPadam
  5. Memang kena dgn nama ayah tu...so sehati sejiwa....

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami