Rabu, 30 Mac 2016

GAMUNGGAL HITAM































































Gamunggal Hitam..... Yang ni...... minat ka, tak minat ka.. tok nasihatkan, beli la satu, tok muda tak paksa, cuma syorkan sahaja, takda sapa rui jika anda tidak memilikinya dan takda sapa juga untung jika anda tidak mahu menyimpannya..

Orang dulu dulu menyimpan Gamunggal untuk di jadikan 1st Aid di dalam Hutan, p cari herba ka, kayu api ka, buluh rotan ka, insyallah ada sebiji dalam simpanan mereka.

Kegunaannya?...

Ada yang kata kebal asid... wallahualam, cuba sendiri lah... kalau kita tgk video org buat belum tentu bukan, jadi apa kata buat sendiri.... tapi sebelum itu.... Baca Terjemahan ayat ini ya:


Ok paham deh apa maksudnya?...


 The benefit asalnya gamunggal ni ialah :

Penawar sihir 

Penunduk Binatang Liar/buas

Penawar racun jika terminum racun


Caranya mudah, kalau kena sihir atau terkena racun, rendamkan dalam air panas sampai keluar getahnya, air tu jangan letak banyak, dan minum..

Kalau binatang buas, cukup di pakaikan sahaja, insyallah.

Bab Minum tu kalau x caya, mintalah kawan Dr anda buat kajian, kalau betul, femes la kawan anda tu dengan mengatakan itu kajian beliaulk, walhal org tua tua dulu dah lama buat kajian, cuma org tua2 dulu ni takda la pangkat Dr bagai. 



Kod Produk : GAMUNGGAL 23216
Bentuk : Gamungga Hitam
MAHAR : RM 80


16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done. Dah WhatsApp details.

      Padam
  2. Balasan
    1. unlock 1a & 4a sebab bajet lari repair kereta...minta maaf tok & rakan2 sekalian..tak cukup bajet$ nak jelas kn mahar nye😭

      Padam
    2. baik.... Item 1&4A sudah UNLOCK

      Padam
    3. Assalamualaikum tok muda aliaskadafai@firdaus tok muda saya nak tuka 3a kepada 4a23216 saya ambil ini payment done

      Padam
    4. w.salam wbt tuan. silakan jika tiada siapa lagi yang lock

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Salam tok....Lock 1A ye tokmat...payment dlm mggu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok...maaf lmbat update... Dah setel cod dgn baz pada ptg 7/4/2016.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami