Rabu, 9 Ogos 2017

PANCING GHAIRAH 3X BOOST






















































Memancing Ghairah, isk pelik pelik dan makin pelik dah blog GBunian ni haha.. maaf la na, tok rasa tak perlu kita seperate blog, nanti jadi macam lepas lepas, blog tergantung situ saja. Maka tok campurkan saja la di sini.. makruh tak?.. haha... Header blog tu nampaknya kena ubah ke Nama baru " Blog barang pelik pelik " 

Di pakai di badan, cara pakai lagu mana tu terserah aja lah. 

Kekuatan Boost 3x Ganda dari panding ghairah yang lepas... stok?... Insyallah ada tapi tak banyak dah. 

Ghairah macam mana tu.. maka sebab tu lah ia dalam klasifikasi 18Sx budak budak bawah umor di larang sama sekali. 

Sapa cepat dia dapat, semua item ini sudah di selaraskan harga atas persetujuan Tok Siam. 


Kod Produk : XYPG3X 8817
Bentuk : Pancing Ghairah lelaki / wanita
MAHAR : RM 100 (PROMOSI)

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Paid done tok details wassap ke ustazah 🙏🙏🙏😂

      Padam
  3. Balasan
    1. Payment done. Details dh wassap pd no 0127845231

      Padam
  4. Balasan
    1. tgu tuan di atas , selepas 12 jam takda pembayaran..silakan tuan PD....

      Pembayaran ni bukan beerti kena tunggu 12 jam.. sekarang pun boleh buat bg tuan di atas tu

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Tok,item ni nak kena perasap x?

    BalasPadam
  8. terlepas lagi la. naya naya :)

    BalasPadam
  9. Payment done Tok utk mana2 yg belum PD

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok baik kami bg tuan 1a ya. 1A unavailable

      Padam
  10. Tok ada yang available lagi tak?

    BalasPadam
  11. Letak dalam kocek boleh ke tok?

    BalasPadam
  12. Grab 1a tok

    BalasPadam
  13. Salam tok payment untuk minyak lintah dah pancing ghairah 1 a done to bonda jj

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami