Selasa, 1 Ogos 2017

GELIGA NAGA CHINI












































































































































































Atau nak sedap sikit ala ala indon boleh juga di panggil dengan nama Mustika Naga Chini. 

Jenis ni tok nak maharkan murah sedikit sempena Ramadhan yang bakal tiba. 

Energy yang termeteri di dalamnya itu berupa :

Penarikan kekayaan 

Penarikan kerezekian 

Permudah cara

Penunduk Manusia





Ada 1 jenis isian yang tak pernah tok sebut dan tok pun baru ingat akannya, isian itu berupa khodam yang mampu memberi amaran kepada sang suami atau isteri sekiranya pasangan ingin selingkuh/curang , akan hadir sebuah perasaan yang amat kuat di hatinya bahawa pasangannya akan curang. Namun jika anda inginkan isian jenis ini tok nasihatkan pertama sekali letaklah pertimbangan yang waras sekiranya mendapat perasaan sedemikian, janganlah kita terus mengambil tindakan tanpa bukti yang kukuh. 

Kos isian perlu tambah RM 50 utk kadar fidyahnya

Kod Produk : GNAGADG 306
Bentuk : Geliga Asal mulut naga
MAHAR : RM 80



4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Salam..tok nk tnya pasal wafak kijang dgn raja joran siam, sy letak dlm beg sandang.. sy pakai beg sandang dukung anak buah..anak buah sy terlangkah beg sy. Mcm mana tu tok adakah item sy jadi tawar
    (Qi ganu)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok mohon jawapan..TQ
      (Qi ganu)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami