Sabtu, 5 Ogos 2017

PAINTING JASPER
















































































































































Painting Jasper nama sainsnya, ia tidak lekat magnet.. haa, sekali tengok macam Kursani bunian.. tapi bukan sama sekali... main batu ni memang pening kepala di buatnya kalau alat test tak cukup.

Item ini item perolehan tok sendiri melalui zikrullah dan mempunyai kelebihan alami sebagai :

Pengubatan menguatkan tenaga badan manusia dengan di rendamkan dan di minum, jika mengikut kaedah aura dan tenaga, umpama meminum energinya.. sama macam kuningan tu hari lah 

selain itu boleh diisiakan dengan keinginan anda. nak isi pengaseh ke, pelaris ringan ke, pendamping ke, pendamping pulak nak rimau ke, naga ke, semut ke, atau berupa ular dan gajah ke terpulang. Kos isian masih sama iaitu Rm 50 utk 1 jenis isian. 

Kod Produk : XY-PJ 4817
Bentuk : Painting jasper
MAHAR : RM 50


1 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami