Khamis, 10 Ogos 2017

GELANG KASYAF


























Alhamdulillah atas ritual tok sendiri di tempat baharu iaitu sekitar kawasan Saujana Utama Perolehan sebuah kerajaan yang masih menjadi rahasia .

Gelang ini di gunakan untuk kelebihan membuka kasyaf dan ia sejenis kasyaf paling mudah yakni kasyaf Jin, dah kalau kasyaf laduni ramai yang x dapat tembus kerana amalan ugama rendah. Maka kebanyakan pengamal ilmu menggunakan kasyaf jin sebagai langkah mudah. 

Ada masalah?..

Cuma 1... awas dengan apa yang anda dapat lihat setelah memakainya , niat kepada siapa anda ingin melihat dengan syarat anda mengenalinya insyallah anda akan tembus dengan mudah . Item ada tak banyak, maaf lah ya. 

Kod Produk : XY-G.KASYAF 9817
Bentuk : Gelang Kasyaf Jin
MAHAR : RM 300

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. sila mohon stok dapor dengan kami. masih ada

      Padam
    2. Ok Tok grab stock dapur 1

      Padam
    3. Tok jika 2a available saya ambil tu lah

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok grab stock dapur 1

      Padam
    2. Tok pymt done tok.stock dapur

      Padam
  3. tok ..booking 1 bole ke?
    hujung bulan payment...

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. sila mohon stok dapor dengan kami. masih ada

      Padam
  5. Stok dapor masih ada tuan. sila update kami na

    BalasPadam
  6. Dapat berguru dgn tok best ni...

    BalasPadam
  7. salam tok..nk lock stok dapur 1,hujung bln bayar boleh?

    BalasPadam
  8. kalau hari ahad ni saya bank in 100..baki hujung bln, blh simpan x tok😊

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Done payment
      Details sent to whatsapp 0127845231

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. salam Tok...stok dapur ada lagi?kalau ada nk grab 1..mlm nanti buat PD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasssalam. masih ada tuan. whatsapp kami ya tuan

      Padam
    2. baik tok..nti dh pd saya wasap detail..
      tok,saiz bilangan biji semua sama kan?
      kalau yg kecik2 warna hitam tu x nak letak blh x tok?
      boleh bawa masuk tandas x?

      Padam
    3. PD Tok..detail wasap 0127845231

      Padam
    4. ia datang dah macam ni tuan..blh takda masalah ia alami

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami