Khamis, 3 Ogos 2017

AZIMAT KEBAL DAN KUAT (KUANTITI TERSEDIA: 22 SAHAJA)








Azimat kebal dan kuat.. pakai di pinggang untuk perlawanan, boleh test kalau main silat, tomoi, taekwondo masa sparing, insyallah cuba la.. jangan x cuba pulak...ada barang x berani mencuba tak guna la beli, membazir, dan membazir ni amalan setan.. bukan tok kata, ulama kata haha. 

Jadi bukanla tok nak ajar anda jadi samseng, tapi gunakan ini untuk mengajar samseng.. off course la anda kena ada ilmu silat ka apa ka nak mempertahankan diri, bukan main p nak test saja, tu nama dia p huluq leheaq untuk di sembelih bahahhaa. 


Insyallah silakan. 


Kod Produk : XYKK 1817
Bentuk : Azimat Kebal dan kuat
KUANTITI : 22 unit sahaja 
MAHAR : RM 45

32 ulasan:

  1. tok... ni kebal n kuat yg mcm mna ya?
    ada pntang n pnjagaan tk tok?

    BalasPadam
  2. dah tye dah p.a tok smalam..alhamdulillah ada

    BalasPadam
  3. nak bank in skali azimat bijak tu jadi 80 la tok..

    BalasPadam
  4. mana kuat dengan yg seratus baru ni?

    BalasPadam
  5. Saya grab 1 ya tok

    BalasPadam
  6. Payment done

    BalasPadam
  7. Payment done tok..send ustazah

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum tok ... masih ade lagi ke ?

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum .. tok ada lagi ke brng tu ??

    BalasPadam
  10. Salam tok. Azimat ni sesuai juga utk kerja berat kan tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tok saya grab 2 ja. Kawan saya yang 1 lagi last minit cancel. Sudah payment done utk 2 unit. Detail dah watsaap ke mr bau.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami