Rabu, 2 Ogos 2017

MINYAK SENYONYONG (KUANTITI: 3 SAHAJA)






Minyak Senyonyong....... ini ialah buatan Guru tok di Tapah, Tapi jangan tanya, Itemnya memang popular sampai ke kelantan, jika anda ke kelantan dan jumpa benda ni, peniaga tu ambil dengan pak guru tok di Tapah.. Mudah mudahan Pak Guru tok kini sihat dari penyakit jantung berlubang ( same with me ) 

Minyak ini di pakai dan di JAMIN bukan sekadar Cherita rekaan, ia di JAMIN di pakai artis artis terkenal yang tak boleh lah tok sebutkan nama mereka. 

Di pakai di bulu kening mata kanan dan kiri, bismillah dan selawat kemudian di niatkan.. tenung pakai mata jika ingin mengikat, tenung biasa biasa jika untuk di kasihi sahaja. 

Item ada 5 sahaja dan minta maaf stok memang x buat selama ramadhan.. pak guru selama ramadhan p masjid.. anak murid dia saja yang dok melilau sana sini cari dunia lagi ( tok ler tu ) 

Minyak ini pantangannya :

Tak boleh masuk dalam tandas

Tak Boleh di langkah

Tak Boleh di Hidu direct 
( Takda bau pun ) 



Ni untuk org kaseh, org selalu teringat selalu merindu rindu... kalau palit terus mai atas riba kita..MINTA MAAF, jenis tu Bohong banyak... dulu ada.. sekarang ..susah..dan memang xda lagi... Rumah orang iban di Sarawak pun dah moden bang, orang siam pun tak kenal dah minyak dagu, kalau kenal dia akan menyumpah kita macam macam dalam bahasa dia.. Mereka kini dah ada law ketat untuk hal macam ni . 


Kod Produk : M.SENYONYONG
Kuantiti : 3 Botol sahaja
Bentuk : 5ml
MAHAR : RM 777



Tak lut kepada mereka yang memakan benda haram

Tok harap minyak ini tak di beli budak sekolah...takut dia tenung cikgunya yang sebenarnya isteri anda.... sebab itulah barang mcm ni maharnya tinggi..bukan masalah duit, tak kaya kita dengan 777... tapi miskin kita di akhirat kalau jual rm 100-200 kerana org tuntut akibat isterinya di palit minyak ini. itu yang tok risaukan.. 


7 ulasan:

  1. Tok, nak grab deposit RM100 dulu boleh na?
    Selebihnya dalam 30 Ogos bayar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, tok baru baca betul-betul.

      Ada tulis, "Tak lut kepada mereka yang memakan benda haram".

      Maksudnya saya non-muslim ni tak leh guna lah yea?
      Or if target non-muslim (makan non-halal) dia tak masuk ke target?

      Tengah nak buat payment deposit ni... takut bukan untuk saya pula.

      Padam
    2. ya tuan, jika tuan nak buat kpd yang makan benda tu, ia tak lut

      Padam
    3. Kalau macam tu, maaf tok.
      Tak jadi lah ya...

      Padam
  2. assalamualaikum tok muda dn sahabat2 smua..sya nk tya tok tntg GP..akn ade lgi tk d msa hdpan?maaf btya..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami