Selasa, 1 Ogos 2017

DELIMA DIDIK AIR 20%







Delima Merah air 20%

Ini ialah item tok siam dan ada 1 lagi tok belum masukkan iaitu Geliga Raja Lipan. Namun GL ini belum tok ingin maharkan di blog, nak belek dulu hahha. 

Delima merah air 20% ini bukan x boleh buat kerja na, jangan salah paham... ada permintaan dari guru di KL iaitu " Merah sikit pun tak pa dah " . Permintaan ini pernah wujud di bulan ramadhan 2 tahun lepas dan di jangkakan akan wujud semula di ramadhan ini, insyallah ...itu ikut permintaan alam ghoib lah. 

Delima merah air ini di dapatkan di kawasan bernama Telegu.. entah betul ke idaknya tok sebut ni hahaha. 


Selain itu di rendamkan dan di jadikan 1001 macam ubat... malah ada org sanggup membeli air rendamannya pada nilai RM 10k tahun lepas..masa tu tok takda.. ini kali brg ada, harap mereka meminta lagi, dan jika ada permintaan, tok akan umumkan di blog ini siap dengan no hp nya ya

FULLY 100% MERAH KURANG 8 BULAN


Kod Produk : D5MSIAM 1817
Bentuk : Delima Siam
MAHAR : RM 1200

3 ulasan:

  1. Maksud tok muda item tu dlm masa 8bulan akn 100% merah air ke tok muda?

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment done... terima kasih tok...

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami