Ahad, 13 Ogos 2017

AZIMAT ZAKAR KING

















Ha.. mai dah mai dah.. Ni Azimat kuat zakar juga, tapi yang ni KING SUPER dan ia juga lebih kepada: 

tegang dan pikat
pengasehan 
kuat tarik nafsu

 Ni masuk brg pelik pelik ni tok segan nak rungkai panjang.. Tau sendiri lah dengan apa tok tulis di atas tu noh. 

Di Pakai di leher atau pinggang, di gantung di rumah .. ada cara guna dan cara gunanya tu tok siam minta agar tok jangan masukkan dalam blog, sat g org tiru skill haha. so, sapa yang beli item ni kena WAJIB wassap tok, cuma tok boleh bagitau, baik lelaki, perempuan boleh maharkan..bukan utk lelaki sahaja. dan ia di gunakan untuk org yang anda inginkan ( buat menikah ) kalau x buat menikah tok tak campur tu urusan anda.. ibarat tok ada Kedai jual parang, nak buat menebas pokok pelanggan p tebas leher org, apa dia tok pun nak kena berjawab ka?.. Lagu tu tadak org meniaga la jawab dia.. Allah bagi akai pikiaq. Jangan sama taraf dengan lembu.. maaf kalau terkasar bahasa tapi itulah hakikatnya org yang ada ilmu 5 tapi nak tunjuk ada 10. 


Kod Produk : XYAKKING11817
Bentuk : Azimat kuat zakar KING
MAHAR : RM 400

RM300


4 ulasan:

  1. Tok material ap?adakah tulisan mudah terpadam jika selalu mnggunakan azimat ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn risau akan material.. ia sama mcm tulisan wafaq yang di lenyapkan menggunakan air

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami