Ahad, 6 Ogos 2017

AZIMAT KAYA NAGA SUPER







Azimat Kaya Simbolik naga Kelas super . Item Tok Siam ini di dalam pengkelasan penarik kekayaan melalui usaha yang anda jalankan samada dari perniagaan atau bekerja makan gaji.

Untuk pengetahuan anda alhamdulillah kini bukan sahaja tok siam yang enchantedkan item siam. tapi tok muda juga ikut campur.. bukan apa .. nak bagi lebih power lagi.. kalau tok muda yang enchanted insyallah 1 saja aku nak habaq.. aku tatau mantera siam, aku cuma tau ayat ayat suci Al-Quran sahaja hahaha, jadi paham lah na. 

Di letakkan di kedai atau kawasan niaga anda atau kawasan anda cari makan ( makan gaji la ) , insyallah menarik rezeki ayng tidak akan di sangka sangka. Tapi nasihat tok, banyakkan membaca ayat 1000 dinar tu lebih afdal... tapi tok tahu bukan semua org di zaman ini menghafal ayat ini. Maka sambil menghafal.. pakai item ini ... kalau takda masa nak amal dan buat , maka bolehlah memakai item ini. Insyallah.

Cuma Tok nak pesan sikit na... kalau dah kaya.. janganlah lupa kepada fakir miskin tidak kira ugama bangsa , insyallah. 


Kod Produk : Y.AKAYAN.SUPER 4817
Bentuk : Azimat kaya
MAHAR : RM 60

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah GM ucu.brg rare ni :)

      Padam
    2. Payment done. Detail sy akan hantar ke sistem evernote

      Padam
    3. Update pada nombor ustzah tuan 0127845231

      Padam
  2. ada lg tk.. saya nk bankin

    BalasPadam
  3. Ada stok lg x sy nak buat pembayaran

    BalasPadam
  4. Saya dh wat pyment n details pymt dh wassup pd wife tok

    BalasPadam
  5. Saya dh wat pyment n details pymt dh wassup pd wife tok

    BalasPadam
  6. Salam tok hehe ada lagi tak...tringin beno ni..
    -mamu- hahha

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami