Isnin, 7 Ogos 2017

AZIMAT KUAT ZAKAR SUPER
























Azimat kuat zakar juga, tapi supernya tu lebih kepada pengasehan.. ni masuk brg pelik pelik ni tok segan nak rungkai panjang.. Tau sendiri lah dengan apa tok tulis di atas tu noh. 

Di Pakai di leher, di gantung di rumah .. ada cara guna dan cara gunanya tu tok siam minta agar tok jangan masukkan dalam blog, sat g org tiru skill haha. so, sapa yang beli item ni kena WAJIB wassap tok, cuma tok boleh bagitau, baik lelaki, perempuan boleh maharkan..bukan utk lelaki sahaja. dan ia di gunakan untuk org yang anda inginkan ( buat menikah ) kalau x buat menikah tok tak campur tu urusan anda.. ibarat tok ada Kedai jual parang, nak buat menebas pokok pelanggan p tebas leher org, apa dia tok pun nak kena berjawab ka?.. Lagu tu tadak org meniaga la jawab dia.. Allah bagi akai pikiaq. Jangan sama taraf dengan lembu.. maaf kalau terkasar bahasa tapi itulah hakikatnya org yang ada ilmu 5 tapi nak tunjuk ada 10. 


Kod Produk : Y-AKZS 4817
Bentuk : Azimat kuat super
MAHAR : RM 60

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. macam terlebih lebih dah tu, haaaaaa tengok molek molek nah

    BalasPadam
  4. Eeerrrmmmm

    BalasPadam
  5. Grab 2a tok..mcm mana nk hubungi tok..no x de

    BalasPadam
  6. Payment mlm ni tok.ayah kerja shift pagi

    BalasPadam
  7. Payment done Update to Ustazah

    BalasPadam
  8. Intem ni hbs stok sdh ker tok ?? Nmpk gaya nya mlpas lh ni

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami