Selasa, 1 Ogos 2017

KECUBUNG AIR SPECIAL


































































































































































































Kecubung air..

Sedihnya generasi kini tidak mengetahui dan menghargai item ini, mereka memanggilnya batu bukit..sedangkan ianya bukan batu bukit. ia di panggil kecubung air yang mempunyai pelbagai khasiat termasuklah terbukti mampu menyembuhkan DEMAM PANAS dengan izin Allah. 

Membuatkan seseorang kanak kanak lembab di sekolah menjadi cergas dan aktif

Refresh mood bagi yang barang jika memakainya

Mampu di jadikan ubatan kerasukan, saka dan jin buas. 


Anda tahu siapa yang memulakan nama BATU BUKIT?...... ORANG NEPAL yang datang dan bekerja di sini, mereka lah yang memulakan ayat ini, nama ini.. MENGAPA kita bangsa Melayu ULUNG nak ikut org asing?... aku pelik lah.... 

Batu bukit ni nama umum, dan actually batu bukit ialah dari jenis jenis Taat wali / Tabasheer, Leleh merah, Leklai, Kecubung dll... semua ini dari bukit , dari gunung, kenapa tak panggilnya batu bukit?.... perkataan ini haya di gunakan oleh mereka yang berfikiran sempit dan jenis tidak mampu menghuraikan .. siapa mereka ..?..mereka adalah golongan yang tidak berpendidikan setaraf di Malaysia negara kita yang lebih maju.. Maka fikirkanlah. 




Kod Produk : KAIR 1817
Bentuk : Kecubung Air Asli
MAHAR : RM 40


9 ulasan:

  1. Salam tok, jika direndam terus dlm bekas air besar buat minum harian satu family, ok ka? Tq ya

    BalasPadam
  2. Boleh juga tuan tapi kuantiti dan saiznyalah..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done... terima kasih tok...

      Padam
  4. Salam tok saya grabe 8A dgn 10A

    BalasPadam
  5. Saya buat payment hari ni mlm tok..untuk barang 10A dgn 8A ya

    BalasPadam
  6. Suara tok mcm dj radio ja...haha

    BalasPadam
  7. Salam tok saya amik 8A je memandang kan dah ada org grab 10A..email saya ada problem tk masuk ulasan..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami