Ahad, 24 Mac 2019

WITCH CRAFT

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, 

Alhamdulillah sebentar tadi tok mendapat Beberapa bilah Buluh Kg Pelangi yang mempunyai banyak kegunaan.

Buluh Ini mempunyai banyak kelebihan baik dari segi perubatan herba sampailah kepada perubatan Mistik.

Jika di asah dan di ambil habuknya lalu di makan in Sha Allah akan menguatkan badan , meningkatkan imunisasi kepada penyakit, Penawar kepada masalah santau , bisa bisa badan dan sengal urat.

Jika di pegang dan di ayun ayun dan di sapukan di badan pesakit gangguan Jin In Sha Allah akan keluarlah Jinnya, Jika ada penyakit santau maka akan sakit sakit berbisa di tempat yang ada santau itu ( deteksi dahulu sebelum di berikan makan )

Tok sebenarnya nak buat witch craft Love, tapi dah dapatnya bahagian yang tak berkait pun ada, maka tok perkayakan lagi kegunaannya.

Dalam bentuk witch craft love akan di masukkan dahulu ( kena tgu tok siapkan dulu sebelum di terbitkan ) , tapi jika anda nak tempah terus, silakan. ya lah, ada setengah pelanggan kata penat berlumba dalam blog bagi item idaman mereka kan. Mahar bagi witch craft Love ini ialah RM 100 siap kos pos di dalam Malaysia. 

Dan untuk tujuan lain di atas tu boleh terus tempah sahaja . In Sha Allah

12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami