Selasa, 26 Mac 2019

MANI GAJAH MOONG RAI
































Mani Gajah Puteri Moong Rai dari Pulau Kota Runtuh ini tidak kurang hebatnya dari Mani Gajah Putera Somboon Panit. Jika Somboon Panit itu asalnya dari manusia, Puteri Ini pula dari kalangan Bunian di alam Ghoib dan ia bukajn untuk playboy ya. ia untuk perkahwinan dan intipati auranya hanya kekal di geliga sahaja, jika sekarang anda pakai, ada lah auranya, sekejap lagi anda buang maka tiadalah aura itu di badan. Jadi bila di katakan begini maksudnya, apabila ingin mengahwini , sila buka geliga ini dari badan , Jika anda terlupa maka akan jadi sama juga dengan mani gajah Putera tersebut., jadi sila buka apabila ingin bersama ya.

Jenis ini boleh di pakai sesiapa saja, apa jantina dan apa sahaja usia, tiada pantangan apa apa dan orang bukan islam boleh memilikinya . Nak langkah ke, nak masuk pub ke, nak apa apa saja lah.. tiada pantangan apa apa. Paling senang, paling mudah untuk di selenggarakan

Tok hanya ada 2 ni sahaja dalam perolehan anugerah Allah . Silakan


Kod Produk : MGMRAI 15319
Bentuk : Mani Gajah Moong Rai
MAHAR : RM 350




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540



9 ulasan:

  1. Tok witch craft dengan geliga ni mana elok

    BalasPadam
    Balasan
    1. actually tuan kena pilih

      witch craft memang powerfull tapi ia di buat dari bahan organik dan tak tahan lama.

      Batu pula kuat tapi tak se powerfull sitch craft

      Padam
  2. Kalau witch craft dah mereput....kalau dah jadi isteri..isteri pun lari ke tok..heheeheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tgu ia mereput, rasanya dan kita tua kerepot dulu tuan :)simpan elok elok x kena panas hujan , tahan lama la, seal pulak dengan minyak kasi tak kena udara tahan lama. letak minyak misik atau jafron

      Padam
    2. Terima kasih tok..kena order tambahan witch craft ni tok..hehhehe

      Padam
  3. Salam tok tumpang tanya akik mani gajah tu khasiat dia sama tak dengan mani gajah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt.. adehh deh deh...

      Akik ialah nama famili tuan... dalam dunia ada 2 jenis famili batu permata

      Akik
      Kristal


      Semua mani gajah dari jenis akik kecuali mani gajah kristal

      Batu zamrud dari keluarga kristal, delima dari keluarga kristal , berlian dari keluarga kristal

      Di dalam famili akik sendiri ada 12000 jenis tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami