Isnin, 25 Mac 2019

MINYAK RITUAL LEBAH EMAS

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Tok berada di kawasan ritual dan mendapat 4 unit Minyak pengaseh Lebah emas asli. 

Hanya ada 4 Sahaja Buat masa ini dan ingin di maharkan pada nilai 350 sahaja, berukuran 8ml.

Item ini di perolehi dari Kg Pelangi dari Pohon Dewa Dewi. Minyak ini di gunakan di dalam pengasehan Umum tanpa di calit pada Sasaran anda. Cukup di pakai sendiri di Kening Kanan dan kiri Sahaja

KOD PRODUK :  LEBAMASOIL
Bentuk : M.Lebah Emas 8ml
Kuantiti : 4 Shj
MAHAR : RM 350

Item akan di masukkan selepas tok sampai ke rumah... jika nak tunggu gambarnya silakan, tapi jika ada yang grab, maka harap maaf kepada yang menunggu

15 ulasan:

  1. Tok sekali pakai kesan umumnya mampu bertahan seharian ke? Jika basuh muka setelah dipakai di kening hilang x kesannya Tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jenis ni seharian tuan. Jangan basuh dengan sabun sahaja

      Padam
  2. power dia sama dengan minyak bertap 5 dalam 1 ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jenis ni ada 2 jenis tuan

      Ini jenis biasa Dan power dia sama b5+1

      Jenis kedua yang di maklumkan kepada kita ialah minyak kebah emas 7 puteri. Ini sedang di usahakan

      Padam
  3. Salam tok,uploadlah minyak yang boleh calit kat gambar tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, jenis tu ada stok, mana mana minyak kebanyakan yang kita pernah iklan masih ada stoknya. kalau yang terhad, maka terhadlah

      Padam
  4. Asalamualaikum tok minyak satun thai ada stock tak?? Minyak yang di simpan dalam buluh dan serai wangi tu..kalau ada saya nak tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt. Skrg xde stok tuan. Kena Tanya pak guru dlu utk buatkn.

      Padam
    2. minyak satun Thai dah lama xda ni. kita dah kinta pak guru buatkan, tapi belum ada jawapan.. memang dia sekali mai banyak tu saja, takpa, sat g tok p pekan setoi jumpa pak guru dan tanyakan lagi sekali.

      Padam
    3. Baik tok..kalau ada saya boking dulu ya

      Padam
    4. w.salam wbt.. in sha Allah, tpi tgu ia keluar blog dulu na

      Padam
  5. aslmkum. minyak yg calit kat foto ada x tok?? kalau ada sya nk satu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami