Ahad, 17 Mac 2019

KECUBUNG JIN












Mungkin kini kita mulai akui kita dah mula nak masuk fasa barang barang dari pemberian Jin Islam pula kerana hampir sebahagian kenalan bunian dari kalangan Kiyai kiyai, Syeikh , Hj dan para wali di sana Mungkin tidak lagi ingin berurusan dengan hal hal urusan manusiawi ( Andaian tok saja ) . Dari Gunung Silipat Tok hanya berjumpa Tuan puterinya sahaja tanpa berjumpa dengan org org terpenting lainnya, mungkin... ya .mungkin saja mereka sudah mulai sibuk dengan persiapan mereka di dalam menghadapi akhirun zaman dan zaman huru hara . ya lah di alam mereka lambat masa berlalu. contohnya 1 hari di sana  adalah 1 hingga 2 minggu di sini. katakan 1 tahun di sana, sini sudah 10 tahun. Sekiranya bencana akhir zaman akan berlaku sebagaimana yang di riwatkan oleh seorang tokoh ulama di Mekah bahawa hayat nyawa muslimin dan muslimat hanyalah sehingga 1450 Hijriah , makanya kini cuma tinggal tidak sampai 2 bulan kepada mereka dan kita cumalah hanya 10 tahun . 

Umpama kata Ustaz Zulkifli Mat Ali bahawa bencana akhir zaman ada 10 dan ia akan datang secepatnya sebagaimana seutas tali yang di masukkan marjan sebanyak 10, dan kemudian tali di simpulkan, tergantung gantung tali itu dengan batu marjan, kemudian simpulnya di potong... marjan pertama akan jatuh seterusnya kedua seterusnya ketiga dan seterusnya lebih laju lagi .

Umpamanya Datangnya Ad Dukhan iaitu sebelum kehadiran Imam Mahdi dan kemudiannya Dajjal dan seterusnya Isa A.S sehinggalah yang ke 7 iaitu angin yang dingin berbau kasturi yang akan melenyapkan seluruh umat Islam yang beriman... ingat... di sebutkan YANG BERIMAN.. bukan Umat Islam ... yang  islam tapi tidak beriman sama sama akan terus kekal sehingga ke zaman kiamat besar yang maha dasyat.. bilakah...? ratusan tahun kah?... tidak .. kerana apabila ia bermula , maka ia akan datang dengan cepat sekali sampaikan tiap satunya itu tidak akan menjelang 2-3 tahun pun. 

Gejala huru hara, peperangan, kebinasaan , dan zaman akan kembali seperti zaman havoc semula, yang mana kuat pada ketika itu akan menjadi Raja, yang mana lemah walau kini ia berkuasa akan menjadi Hamba , dunia penuh dengan kerajaan kerajaan kedustaan dan berada di lembah kehinaan ugama sebanyaknya sehingga melahirkan ramai bangsa perosak ... jika kita tidak mati sebagai orang orang yang beriman, maka kita akan hidup bersama bangsa perosak sehinggalah datangnya kiamat yang besar itu. Wallahaualam

Kalau zaman dulu sudah tahu Jepun ingin masuk Malaya org sudah bersiap sedia dengan macam macam persiapan, kalau dulu org masuk hutan untuk buat kampung , belum masuk ke hutan sudah di asahnya parang dan cangkul... apa.. alpa sangatkah kita di zaman ini sampai mengambil mudah segala apa pun bentuk peringatan?. Nak masuk ke hutan belum tentu jumpa kawasan sesuai buat kampung, dengar Jepun nak masuk Malaya belum tentu Jepun mau masuk... namun org dulu kala sudah membuat persiapan. 

Lihat Melaka?.. berapa belas tahunkah Portugis boleh menakhlukinya , ada kah 1 hari, adakah 1 minggu, adakah 1 bulan... jika tiada persiapan awal bagaimana boleh mereka di zaman Kesultanan Melayu Melaka dulu mampu bertahan lama sehingga berjasya di takhluki ?. 

Jangan ambil mudah sesuatu berita, kerana khuatir kita binasa. keluarga binasa., ya Benar Allah itu ada, tapi jika tiada usaha, tiada juga berguna. Usaha ada banyak jalan, maka gunakan semua jalan yang ada selagi menjaga akidah dan iman kepada Allah SWT. 

Kecubung jin di atas ini kegunaannya untuk peperangan, penglimunan dari Musuh , Kekuatan dalaman dan semangat, di rendam dan di minum, penglimunan pula di rendam dan di mandikan atau di renjiskan, In Sha Allah Allah Akan melindungi. Usaha dengan asbab, Berdoalah kepada Allah, Tawakallah Kepada Allah, Pasti dengan lojik dan bersebab Allah akan makbolkan, tiada usaha hanya sekadar doa, di mana Lojiknya?... ingat... kita bukan berada di zaman Kaum Yahudi mendapat makanan dari langit, Mendapat pakaian semenjak di lahirkan, tidak... hadapilah kenyataan.. kita lah di zaman yang Rasullullah SAW maksudkan. Siapa yang berani melawan atau mempersoalkan kata kata Baginda Rasullullah SAW... fizikalnya... sudahkah kamu pandai memanah?... sudahkah kamu pandai berenang?.. sudahkah kamu pandai berkuda?.... sudahkah kamu pandai bermain pedang?..... Ayuh... sahut Cabaran Rasullullah, Penuhkan masa libur  keluargamu dengan semua aktiviti ini, tinggalkan aktiviti yang sia sia dan melalaikan. Sayangi anakmu dengan memaksa mereka ke kelas memanah, cintai anakmu dengan memaksa mereka ke kelas berenang, Kasih kepada anakmu dengan memaksa mereka belajar seni mempertahankan diri, endahkan hp, endahkan facebook yang melalaikan, jauhkan hiburan pop dan rock.. dengarkan Al-Quran ., Semoga tatkala Al Quran itu di bakar musuh kelak, Anakmulah yang akan menjadi penjaganya dan di simpan di dalam Tubuh mereka In Sha Allah



Kod Produk : KJIN 15319
Bentuk : Kecubung Jin
MAHAR : RM 77.25




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

8 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok..ini amir.tok,amir nak minta perkongsian bermanfaat dr tok yg dpt tok belajar smasa di alam tapa diri..walau satupun,jadilah

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, ia masing masing amir, sebab tu dari kita yang duduk dalam bidang ni kena mencari dan belajar sendiri dari asasnya yang sudah kita belajar dahulu

      Padam
  2. apakah khasiatnyaa Tok Mat utk kecubung jin ini .. tiada ditulis pula apa khasiatnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni mesti tak baca sampai habis ni tiap artikel tok tulis, tanamkan sikap suka membaca tuan baru berilmu , ada dalam perenggan terakhir sebelum kod produk apa semua tu tentang kelebihannya.

      Banyakkan fokus ya tuan . Hurm

      Padam

Komen menggunakan Akaun Gmail anda Sahaja