Sabtu, 9 Mac 2019

KUNINGAN POLO HYPER RARE!!!















































Kuningan atau nama popularnya besi kuningan.... Bukan tembaga, tembaga tak lekat magnet bang... 

Asli penarikan alam Bunian Kerajaan Pattani iaitu dari Pembesar Raja Sakti, alhamdulillah. Pembesar ini tidak diketahui namanya; maka tok sebut disini Pembesar Raja Sakti sajalah kerana beliau pembesar kepada seorang raja yang digelar Raja Sakti, wallahua'lam.. 

Kuningan mempunyai kehebatan Kekebalan , tok mampu nyatakan kekuatan, keberadaan, ke hyper-annya adalah lebih dari :

Besi Kursani

Taat wali

Besi leleh / Batu leleh

Batu Polo
Batu polo ialah batu amang iaitu lapisan bawah batu serpentine ( taat wali ) 


Keberadaannya hampir dengan besi kuning, no 2 susah nak dapat dari besi kuning yang macam kepompong di buat dari emas tu yang original. Kalau besi kuning dalam pasaran yang di maharkan bawah Rm 1 juta tu toksah cakap lah, tu replika utk kenangan. 

Ada yang cuba menyatakan besi kuningan di perbuat dari Tembaga dan Perak, namun bagi yang mempunyai kefahaman, mereka akan tahu perak tidak lekat magnet apatah tembaga, dan kuningan tidak mengeluarkan tahi putih seperti tembaga biasa. 

Kuningan mempunyai Warna lebih kepada emas tapi ia bukan emas...jika anda nak cakap ia emas muda.. layak juga. 

Ada yang memaharkannya untuk di pasakkan di hulu keris, parang. maksudnya tanak dalam hulunya, dan tempat yang di tanam itu ialah kawasan tangan memegang, di mana pemiliknya akan kebal di dalam pertempuran. pertempuran itu di kira kebal darurat... kalau kebal umum ni boleh test test walau sedang duduk nyaman. 

Besi kuningan layak jika ada yang memaharkannya Rm 2000 ke atas kerana memang itu pun nilainya, ia tiada di mana mana pasaran eropah, pasaran arab, pasaran rusia atau di mana mana kutub selatan dan utara sekalipun. Ia hanya mampu di perolehi di nusantara kita Malaysia, Indonesia , Brunei dan Singapura , Thailand pun jika ada datangnya dari Indonesia dan mereka menggunakan besi kuningan ini sebagai aksesori patung buddha. di puja dan di jadikan kalung bagi anak anak mereka berugama buddha, di pasak ke dalam tubuh badan gangster2 cina Malaysia dalam bentuk jarum.


Kuningan bukan sahaja di pakai, tapi boleh di buat minum oleh seberapa ramai sekalipun , di rendamkan ke dalam air dan pergilah main bola ke , gusti ke, insyallah tidak akan sakit jika jatuh, di pukul , malah tidak akan cedera. kesan setelah di minum di anggarkan selama kurang 12 jam sahaja dan selepas itu badan peminum akan normal..

Lalu bagaimana besi kuningan ini mampu mempengaruhi tubuh badan peminum / pemakai.... silakan anda kaji emas, dan silakan juga kaji tentang besi kursani ( iron meteorite ) , mungkin anda akan anggap ia kekuatan Jin..minta maaf ya tok cakap...jin tiada kekuatan apa sekalipun walau untuk angkat sebatang paku...jika jin kuat di alam kita...ingat..alam kita...... esok KLCC ada di Paris dan Eiffeil tower Paris akan ada di KL...Esok... ingat... tu janjinya kalau Jin tu kuat "di alam Kita".... Lalu bagaimanakah sihir itu...?... sihir di lakukan katakan di Johor, nak di tujunya di Perlis. di Johor ia di kirimkan melalui alamnya sendiri menuju ke Perlis dan istilah ini di panggil alam astral iaitu Penghubung di antara alam kita dan alam manusia, sebuah jalur ghoib antara alam kita dan alam Jin. Jika Jin itu wujud dan Dzohir di alam kita, ia tidak akan ada kekuatan walau untuk mengangkat walau sebilah paku.... lalu bagaimana manusia boleh mati bila nampak hantu?... manusia mati kerana terkejut, akibat akal tidak mampu menerima kewujudan hantu yang menyeramkan itu, tubuh akan bereaksi, organ dalaman akan berefek negatif , degupan jantung menjadi kuat tiba tiba, darah yang di pam melebihi had menyebabkan kerosakan urat saraf dan organ lainnya lalu menyebabkan kematian. Tiada lagi kes kena cekik hantu di tengah jalan, kebanyakan mati kerana terkejut.... semuanya pengaruh filem. 



Kod Produk : KPOLO 3319
Bentuk : Kuningan Polo
MAHAR : RM 350 



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami