Isnin, 18 Mac 2019

GELIGA ULAR TEDUNG SELAR TASEK CHINI




























( 2A di batalkan kerana ia level KING , Akan di masukkan kemudian )

























































Grade terbaik kami ada tok keluarkan untuk anda. insyallah..

GUTS CHINI

Geliga Ular Tasek Chini...... 

Alhamdulillah, ia antara item hyper rare di blog tok. Dah lama xkuar item ni, sekarang dah keluar, rezeki tuan2 semua, in sya Allah.

Batu ni ada tak banyak dan tok pun tatau apa nama mat saleh bagi ke dia ( nama Sains ) sepanjang dalam tok dok menega batu permata pun x pernah jumpa lagi batu ni, Kalau Sodalite tu pernah jumpa. Ni bukan Sodalite. 

Alhamdulillah setiap perkara ciptaan Allah itu ada gunanya. Jenis ini mempunyai kelebihan Aura Wibawa untuk pemakainya. 

Di buat cincin boleh, di pakai sebagai buah loket boleh, di pakai di tali pinggang boleh.. Di tali pinggan tu mudah saja, tekapkan batu ni di tali pinggang, ambik pisau dan toreh nipis tali pinggang, pakai pisau gilette yang tajam agar takda bulu bulu halus di tepinya.. kemudian ambil Gam 3 Second dan tekapkan.. usah risau tuan tuan, Gam 3 second amat terkenal di kalangan pencanai dan tukang batu cincin.. Tadak gam lain dah depa pakai, ni lah gam penyelamat tukang cincin. Nak kuat lagi tabur sikit habuk kayu halus dan letak gam ni, lagi kuat dia lekat dan di tahap mustahil nak menanggalkannya. 

Selain wibawa ia mempunyai kelebihan Halimunan dari musuh.. Halimunan ni tok belum test.. nanti lah tok bawak 1 senapang tadak lesen tok try lalu roadblok na... ( Gila punya test ) 

Ambil air yang sedikit dan rendamkan ia.. batu kira tak tenggelam la , rendam selama 12 jam ..jangan sampai masuk habuk..insyallah air di masukkan ke dalam mata mampu menyembuhkan katarak mata , kesan ini sama dengan Mata rimau. 


Kod Produk : GUTSCH 17319
Bentuk : GUTS CHINI
MAHAR : RM 350
RM 160



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami