Khamis, 14 Mac 2019

CINCIN RAJA DEWA DEWI






CDDEWI 14319


Ini adalah cincin kedua yang sudah tok perolehi dan satunya sudah di maharkan oleh offline pada seminggu yang lepas. 

Cincin yang cuma ada 6 bentuk ini di pakai oleh sang Raja Dewa Dewi yang di sumpah menad batu dan asalnya cincin ini ialah cincin perak lilit rotan dan bersulam bunga perak di atasnya, setiap cincin ini mempunyai kuasa saktinya yang tersendiri , bagi offline tersebut , jika tuan inginkannya, sila dapatkan sebelum orang lain grab , dan jika dapat kumpulkan kesemuanya 6, kekuasaan di kalangan manusia biasa adalah tidak terbatas baik dari segala segi in Sha Allah. 

Cincin pertama yang di maharkan lepas tidak mempunyai keemasan banyak begini dan warna keemasan ini akan bertambah atau berkurang mengikut energy tubuh pemilik barunya. Ia bertujuan untuk menarik kekayaan..ini umum apa yang tok tahu, isteri tok Siti Rafiza memaklumkan setiap cincin ini ada kekuatannya yang tersendiri dan dia sendiri kurang arif memandangkan ketika pemerintahan Dewa dan Dewi ini kg pelangi belum wujud , ini bermaksud ia sudah berlaku semenjak dari zaman nabi Sulaiman lagi 



Kerajaan Nabi Sulaiman A.S


Pada Saat pemerintahan Nabi Sulaiman, iaitu raja bagi segala makhluk, Dewa dewi ialah manusia kacukan jin dan manusia yang sama dengan Puteri Balqis yang mana salah 1 parentnya adalah Jin. Dewa Dewi ertinya manusia yang memiliki kekuatan Luar Biasa kerana adanya genetik Jin di dalam Tubuh. Tok pernah mencabar seorang Ustaz yang menyatakan Bahawa Bunian itu Jin tanpa tok mengemukakan asasnya PUTERI BALQIS sebagai buktinya, dia juga menyatakan tidak ada manusia bergenetik Jin, kemudian apa bila tok menyebut, sudah... apa kisahnya dengan Ratu Balqis.. siapa dia.. ustaz ni terdiam.. kerana itu lah... haaa nak habaq bagi verita mengenai Kerajaan Nabi Sulaiman AS ni org tak nak bercerita sangat, sebab kalau dok bercerita dari dulu, kisah wujudnya bunian ni, zaman ini org takkan pertikaikan.. tu bukti wujud.. PUTERI BALQIS tu siapa pula kalau dahnya manusia kacukan Jin Tidak Wujud?.... maka mereka akan menjawab, Wallahaualam... ayat wallahualam ialah ayat arabic yang juga menunjukkan akan kejahilan akal manusia untuk mengkaji dan berfikir, sedangkan perkara ini hanya hal kecil bagi Allah SWT. sudah Allah keruniakan akal, kenapa Tidak mahu kaji?. Maka keluar jawapan... kami dulu belajar di MEsir belajar bahagian kami sahaja, kalau bab Al-Quran, Al-Quran Lah, takda hal lain... haaa pulak.. kalau macam tu, jangan main cakap sembrono tentang hal lain tanpa ada ilmu, tu namanya tunjuk yang diri tu bukan cerdik namun sebaliknya, Ilmu Allah luas Ceq.. bukan kecik kecik. 


Kod Produk : CDDEWI 14319
Bentuk : Cincin Raja Dewa Dewi
MAHAR : RM 2000

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

6 ulasan:

  1. Rasa nak jugak..tapi belum cukup pulus

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa. kena kawtim dengan admin tu tuan, selalunya deposit di perlukan dan depo tak boleh tukar barang lain dah

      Padam
  3. Ok tok..kalau ada rezeki saya grab kemudian

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami