Ahad, 17 Mac 2019

TEKTITE

Tektite adalah sejenis batu yang turun bersama meteor dan kegunaannya sama seperti batu petir api, batu larva gunung berapi yakni :

Perisai sihir

Perubatan gangguan, saka , jin dll


Ia mempunyai kelebihan lain seperti :

Kekuatan badan dan pembisa pukulan namun dalam keampuhan yang kecil 


Di pakai sebagai cincin dengan kena pada kulit dan kelebihannya ialah :

Kekebalan darurat


Tok melihat kiranya semakin banyak bilangan korban yang tegar memotong jari mereka, memotong tangan mereka kerana menguji item mistik yang di janjikan KEBAL UMUM oleh peniaga mereka, ingin tok ingatkan, sekiranya tok sendiri ada item kebal umum, Mahar Minima tok akan kenakan ialah RM 5000. Itu harga sebelum ini , belum termasuk semasa GST di kenakan dan kenaikan harga barang dan minyak di kenakan oleh kerajaan. 

Tok tidak berani memberikan janji palsu khuatir di akhirat kelak sang pembeli akan menuntut jari dan tangan mereka dari tok sendiri, Kerana kehidupan kita di akhirat bukan sehari dua sebelum di timbang tarakan oleh neraca akhirat. 

Kebal darurat mampu terjadi ketika kecemasan sahaja, kecemasan yang kecil dan sering berlaku ialah pada pemandu di jalanraya, ketika kemalangan ingin berlaku, kita sedar kenderaan tidak lagi mampu di kawal diri kita, cuba rasakan perlahan lahan ada sesuatu energy timbul dari Tulang sulbi anda menaik ke atas, jika anda ada memakai item kebal darurat kekuatan ini akan berganda meresap ke seluruh tubuh, Bahasa sains memanggilnya sebagai adrenalin atau bahasa metafiziknya ia di panggil Nerveous System. 

Energy yang terhasil dari Nerveous system akan di bantu oleh item mistik yang punya kekebalan darurat bagi mengentalkan kulit dan tulang temulang serta keseluruhan urat saraf, ini tidak termasuk organ. dan sekiranya berlaku kemalangan tersebut anda akan selamat tanpa sebarang luka di badan, hanya baju koyak rabak. itulah energy yang terhasil dari Sulbi dan menghubung terus ke Medula Oblagata yang terletak di Bahagian Belakang Kepala. 

Rahsia Sulbi dan Medula oblagata bukan lagi rahsia sulit bagi pengkaji di Indonesia dan Juga Barat, mereka kini cuba mengembangkan kebolehan manusia menerusinya tanpa perlu melalui ritual ritual khusus bagi melahirkan manusia supernatural dan paranormal tahap tinggi walau di agama apa pun , dan Ini lah Rahsia Allah atau di kenali sebagai Sirr Manusia Kepada Insan. 

Kebal darurat mampu di test dengan 1 jalan. Anda berpakat dengan member anda untuk menikam anda dari belakang ketika anda pun sudah lupa akan perjanjian tersebut. dan apabila anda sudah lupa.. kemudian sang kawan datang tiba tiba dan menikam, melalui terkejut itu sulbi akan menjana tenaga dan berhubung dengan medula oblagata melalui sistem saraf lalu akan mengentalkan kulit anda dari di terobos Senjata tajam. 

Jika anda bertanya adakah ia mampu menahan kekuatan , kelajuan peluru?... ini bergantung kepada jarak ia di lancarkan.

Tidak perlu anda terkejar kejar mencari item kebal UMUM kerana kebal setara mana, jika kena dengan bom.. organ dalaman anda akan musnah hancur berkecai, kulit tiada apa apa tapi mulut anda akan memuntahkan darah akibat organ yang pecah tadi di dalam badan. 

Untuk peperangan cukup lah kebal darurat, ini nasihat tok, tapi sekiranya anda tidak percaya dan berdegil menghabiskan wang anda sebanyak Rm 5000 ke atas sehingga berjuta juta Ringgit, Terserah, ia wang anda bukan wang sesiapa.. cuma sayangnya, demi untuk menyelamatkan diri, anda membazirkan wang sebanyak itu hanya kerana takutkan kepada kematian. 


Kod Produk : T.TEKTITE 26219
Bentuk : Tektite asli Saiz Bagooss
MAHAR : RM 70Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya

*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GBBONDA JJ : 0127845231

BONDA SHA : 0178259540

5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami