Sabtu, 30 Mac 2019

BERITA HERBA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Bagi pesakit lumpuh in sha Allah sudah ada penawar dan obatannya dari kalangan Herba , tok tak masukkan di dalam blog kerana item ini mahal, sepeket dalam Rm 120 dan tok hanya akan ambil jika ada tempahan sahaja, herba ini di jual di kedai ubatan herba sekitar Rm 500 di Thailand dan di Malaysia tok rasa tidak ada, dan ubatan ini amat ampuh, Tok ingin jelaskan ini ialah herba dan bukan obat ya, kita sebut obat agar org faham ia untuk menyembuhkan dan ia dari kalangan herba herba dan ginseng sahaja , Ubatan herba tidak menggunakan bahan bahan haiwan atau minyak kecuali madu sebagai bahan cecairnya, kegunaan madu di dalam penyediaan herba adalan sebagai bahan pengawet agar tahan lama dan madu sendiri anda tahu ia tiada xpired, makin lama makin berkhasiat. 

Bagi pesakit Lumpuh ada ubatnya - RM 120

Bagi pesakit jantung tersumbat ada ubatnya - RM 60

Bagi yang ingin awet muda dan bertenaga dan ubatnya - RM 300 ( sebiji di belah 4 dan di makan 2 hari [ 1 pagi dan 1 malam ]+ bekalan ini untuk 20 hari

Sukar dapat anak Ubatnya bernilai - RM 300 [ 6 hari sahaja dgn beberapa pantangan makan ]---> ginseng ini bernilai RM 1500 di pasaran



= Semua berjumlah 10 biji

Ini bukan ubat spital atau ubatan komersial yang di jual by kotak dan ubatan ini bukan nasi nak makan banyak banyak dan berterusan , setelah anda ambilnya dan dapati penyakit anda kian berkurangan anda sendiri kena kurangkan dosnya dengan mengambilnya dari 3x sehari kepada 2x sahaja dan selepas 3 hari jika rasa makin kurang lagi sakitnya si turunkan dosnya 1x sehari sahaja sampailah kepada 1 minggu hanya 2 biji dan akhirnya sudah sembuh tidak perlu di ambil lagi . Tok mengesyorkan kepada anda kerana tok pernah menggunakan rawatan herba ini untuk membuang kolesterol yang tersumbat di dalam pembuluh jantung tok, dah lah sempit.. tersumbat pula... kini alhamdulillah , tersumbat pun tidak,malah pembuluh darah menjadi besar normal secara alami tanpa memasukkan spring pun. Alhamdulillah. Dan setiapnya berbeza kos dan mahar. Untuk maharnya anda boleh tanya kepada admin ya

Tok hanya boleh ambil pesanan anda untuk hari ini sampai jam 3pm sahaja, selepas dari hari ini katakan esok baru anda nak order, anda kena tunggu 1-2 hari pula untuk tok ke sana bagi mendapatkan untuk anda. 


Terima kasih 


*esok tok ke tempat pengumpulan dan penyediaan herba , jika anda nak order, silakan cepat kerana tempat itu bukan dekat


Ubatan Herba tidak termasuk Kos Pos

16 ulasan:

  1. Salam tok...ubat lumpuh ada berapa biji..makan nacam mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, ada 10 biji powerfull herb. kena bagitau kat tok kondisinya

      1. bila mula lumpuh

      2. sebab lumpuh

      3. jantina

      Lepas tu baru akan di beritahu cara makan

      Padam
    2. Lumpuh kat pinggang...lepas operation buang anak yang meninggal ..lumpuh dari tahun 2011...jamtina perempuan

      Padam
    3. Boleh tuan, sifu cakap boleh di usahakan. ambil masa sikitlah nak sembuh sepenuhnya. dah ramai yang sembuh , dan yang sedang drive kenderaan pun ada dah skrg, alhamdulillah

      Padam
  2. Salam tok..0bat untuk penyakit kenser ada?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , ada . yang tu tom kena tanya semula berapa harganya

      Padam
  3. Balasan
    1. awet muda tu 10 biji dan ia di makan kerat 4.. 1 keratan pagu dan 1 keratan malam, esok sambung lagi 2 bahagian.. so 1 biji utk 2 hari.. ada 10 biji

      Padam
  4. Salam Tok.
    Nak herba/ubat utk buangkan kolestrol/darah beku yg tersumbat kat saluran darah/pembuluh saluran jantung yg tersumbat.

    BalasPadam
  5. Salam Tok.
    Nak 10 biji herba/ubat utk buang kolestrol yg darah beku yg tersumbat kat saluran darah dan pembuluh saluran jantung.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. baik, silakan tuan

      Ubat tu di datangkan sepasang ada 20 bijilah.

      Di makan Jam 8am 2pm dan 8pm

      Selama 5 hari dan bila rasa nafas kita pun rasa luas, lapang, makan jam 8pagi dan 8 malam sahaja dan seterusnya sampailah hanya 1 minggu 2x dan sampailah 1 masa berhenti makan terus na.

      Penyakit kita sama. tok dari lahir dah sempit sarafnya

      Padam
  6. Salm,Tok.
    Hika mereka yg dah ada stent/spring kat jantung bolih amal ke herba/ubat bagi pesakit jantung tersumbat?
    Salammdrp saya (Malek muza)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami