Ahad, 10 Mac 2019

GELIGA BIAWAK HYPER RARE!!!










Geliga Bewok.. Bukan Bewok idop, bukan bewok afrika ..bukan bukan.. ni bewok alam bunian punya , natang bewok ni ada merata bukan di alam kita sahaja, Allah maha kaya, Allah Maha Besar, di luar Galaksi bima sakti kit pun masih ada lebih dari 10 Billion Galaksi yang entah ada penduduknya atau pun tidak wallahualam. Namun kita yang hidup di galaksi bima sakti ni hanya mengikut Al-Quran yang bersesuaian dengan umat manusia dan umat islam ( tentang ilmu di dalamnya ) dan setiap umat dan bangsa itu juga sebelum ini pernah di turunkan Kitab Suci Buat Mereka dan Al-Quran yang terakhir sekali.. Itu di Bumi yang menerangkan apa yang di bumi. Di Galaksi lain dan di Planet lain kalau ada penduduknya Mungkin kitab lain pula jika ada, namun Tuhannya Tetap Sama Yakni Allah SWT. Betul dak?.. haaa jangan kata tak betul .. umpama kita memperkecilkan Allah pula. walau kita tak tahu tapi dengan perkataan MAHA tu, kita kena menerima . Berkaitan ibadah sahaja jangan dok tokok tambah... tiba tiba tukar solat subuh jadi 5 rakaat la apa la, tu lain pulak. adoi. 

Geliga Bewok ni untuk kekuatan badan dan juga kekuatan dalaman, ada yang kata ia datang dari limpa. tapi kami yang melakukan penarikan kami tahu ia datang dari kepala sang Bewok dan di berikan kepada kami. Kalau tak silap tok ada 2.. mana lagi 1?.. ke bonda dah jual offline ni?.. apa apa kalau minat , sila tanya bonda lagi 1 tu

Barang ni amat rare , namun kelebihannya banyak menjadi rahsia , dalam blog kita pun ni baru kali ke dua ia keluar .

Selain itu juga ia mempunyai kekuatan sihir dan kerezekian dengan izin Allah ( jika melihat pada warnanya ) 

Pak Guru menyatakan bahawa ia juga mempunyai kekuatan kerezekian yang sama dengan Guchmani, tapi setahu tok bewok ni cari makan sendiri, tak sama dengan Ular cinta mani yang makannya di suap burung di dalam hutan bakau nu. 

Jangan tanya tok jika ada lebih ke tidak.. ada 1-2 sahaja dalam simpanan kami sekarang. Esok nak buat GP dah.. sesiapa yang belum daftar tu, baik daftar segera. 



Kod Produk : G.BIAWAK 3319
Bentuk : Geliga Bewok
MAHAR : RM 500







Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

14 ulasan:

  1. Pergh!!time musim hujan nila geliga guchmani dgn geliga biawak ni nk keluar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin.semoga masin mulut tok.

      Padam
    2. Jad tok...jika tok buat gp masa tgh ribut makin rare la item permohonan?

      Padam
    3. Hahaha. Taklah. Kalau ribut tok akan kansel dan buat d tempat lain la. Buat apa nak tgu kalau ribut dtg

      Padam
  2. Assalam tok ayah, lg satu unit geliga ini, saya dah tebus maharnya tempohari 3 Mac 2019 jam 2156.

    BalasPadam
  3. Geliga biawak yg pertama rasanya saya yang rembat aritu..tapi rupa paras dan kaler berlainan sekali.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan IS punya warna kuning oren kot xsilap.lebih kepada pembisa.

      Padam
  4. Yep betul tuan..memang berbisa..tak berani nk pakai..risau terpukul orang..

    BalasPadam
  5. Yang ni warna dan bentuk corak nk serupa dengan feroz kuno..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami