Isnin, 18 Mac 2019

BATU TAAT / TOK WALI










Barang bagus dah naik, alhamdulillah. 


Batu Taat wali hijau lekat magnet.. mempunyai khasiat yang banyak di dalam perubatan... ah.. malas la tok nak cakap banyak... sebab benda ni org ramai dah tahu, dan ramai memperkatakan tentangnya, semua tahu akan kelebihannya yang amat dasyat sebagai sebutir batu permata. 

Jenis Hijau Tau, jenis yang di katakan mahal dari kaler hitam.. tu ada di dalam keratan akhbar tu.. kalau hitam maharnya rm 10,000 org jual... kalau hijau ?... mau mau dalam 30,000 sebiji... Bukan tok kata na,,, keratan akhbar di bawah yang kata ...



Batu taat wali ni memang banyak khasiat dia pun, kalau ada peniaga nak jual rm 10,000 memang bagi tok LAYAK sangat sebab batu?... nak cari mana?.. kalau xda peniaga ni , nak p korek sendiri ?.. hahaha.. tu lah jawab dia... 

Jadi Tok pula ada di sini... tok bukan peniaga yang nak ampu ORANG KAYA sahaja... org ada duit sahaja boleh beli, hak mana miskin, hak mana tadak duit p main jauh jauh... ibaratnya macam tu lah kalau kita juai mahai mahai ni... Nauzubulillah tok bukan lagu tu. Kita ni hati dan perasaan ada lagi. Tak pa Lah... Amik lah harga di bawah nu. 

Taat wali kelebihannya penarik rezeki, Kekebalan darurat kalau perang, Perubatan kanser , darah tinggi dan kencing manis, Pelaris niaga dan wibawa diri



Kod Produk : BTWALI 17319
Bentuk : Taat wali Hijau
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami