Ahad, 10 Mac 2019

GELIGA BULUH HYPER RARE!!!



































Ini ialah Geliga Buluh... Bagi pelanggan, sepanjang masa dan sepanjang zaman ini ialah item rare kerana ia ada sejarah di zaman Genghis Khan dulu. 

Ada sebuah story yang di ketengahkan oleh seorang Orang lama yang berpengetahuan tinggi di dalam nilai Permata dan Khasiatnya bahawa Ketua Era gengkhis Khan memakai batu ini di sikunya ( belah dan jahit ), 2 orang memakainya iaitu adik dan abang @ pembantunya . mereka mati setelah di tangkap dan di palu dengan belantan sehingga mati.  Semasa berperang berkuda, memanah, tombak dan pedang kulit mereka kalis senjata.

Mungkin ramai yang tertanya tanya, kalau dah kebal kenapa boleh mati?.. jawapan tok mudah sahaja

Superman tidak wujud

Manusia di berikan kelebihan namun tidak melampaui batas

Kebal hanya pada kulit, bukan pada organ, paluan belantan atau kayu boleh memberi tekanan kepada organ dalaman. Ini bermaksud kebal di zaman ini tidak boleh di harapkan lagi jika kita berhadapan dengan Bom. So perlu ingat akan hal ini , jika berhadapan dengan Bom, better lari.. lari bukan pengecut, tapi menyelamatkan diri adalah lebih penting sebelum merancang taktik lain di hari lain. Nabi Isa AS juga di perintah melarikan diri ketika yakjuj dan Makjuj menyerang, jadi kena faham untuk berperang bukan sahaja perlu berhadapan, tapi melarikan diri adalah sebuah keperluan sekiranya musuh terlalu kuat. Sekiranya kita berkata orang lari dari perang itu pengecut, maka bagaimana ketika sangkakala di tiupkan semua manusia lari bertempiaran, ibu tidak endahkan anaknya, suami tidak endahkan isterinya. hadap lah, kenapa lari?.. jadi apa yang tok nak sampaikan di sini ialah jangan terpengaruh dengan cerita avengers, batman, power ranger dll tu, itu cuma hiburan sahaja.. bukan untuk kita simpan di dalam jiwa dan beranggapan bila mahu berperang kita yang akan di hadapan. Kita tidak tahu entah belum mula perang kita dah terpaksa lari kerana mengikut desakan anak isteri. well say bro.. jangan kata apa..kita tak tahu apa nak jadi esok kan?


Geliga buluh ini di dapatkan di bawah pokok buluh yang sudah terlalu berusia. ada cara nak dapatkan ia , tak perlu guna cara mistik, tapi cara mendapatkan ia biarlah kami sahaja yang tahu dan bersusah payah mencarinya. ia memerlukan kepakaran juga

Geliga Buloh ini melekat magnet dan ia bernilai RM 10k lebih di dalam pasaran Malaysia.. ada pernah masuk metro dulu. 

Ia juga mempunyai kekuatan penyembuhan yang mustajab bagi pelbagai penyakit dengan izin Allah


Kod Produk : GBULUH 9319
Bentuk : Geliga Buloh
MAHAR : RM 150





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami