Selasa, 12 Mac 2019

MANI GAJAH PURE ASLI





































 





Ni asli mani gajah ya... bukan gimik bukan menyamor mani gajah, memang dari spot mani gajah termahal yang nantinya tok akan tunjukkan bentuk rawnya kepada anda semua, insyallah, kena tgu tok p kelantan dulu... jenis mani gajah ni bukan semua peniaga jual sebab Raw dia saja dah boleh beli 1 Power bank 20000W Ori... 

Daya kekuatan lebih lagi.... semalam tok dah terangkan Pada Tuan *********** yang juga pembeli aktif di blog GB kini kenapa  org mengenali mani gajah biasa tu atau mana mana batu tu mahal walhal murah, dan ada yang lebih mahal... dan semua ini kerana peranan peniaga itu sendiri, itu bisnes Perkara biasa, business is business la.. tapi kalau ada barang lebih bagus lebih elok kita ketengahkan . 

Mani gajah jenis ini dari RAW MGSUPER , tapi kelasnya lebih atas dari mani Gajah super, macam mana ya nak tok terangkan. Mani Gajah Super terdiri dari kulit fosil akik mani gajah , dan jenis Mani Gajah Spot ini ini ialah dari gelembung yang ada di tengah dan tepi fosil ini sendiri, bergelembung besar macam ketuat. dan mengeras, bila di tarik keluar dari tanah ianya amat besar dan ada bentuk bentuk gelembung di tepinya dan tengahnya macam ketuat kijang... boleh paham kot

Ok , ada 1 customer Kepada bekas customer tok yang sekarang berniaga batu mani gajah.. dia beli dari customer yang dah jadi peniaga ni, kendian dia tanyakan kepada peniaga di bangsar dan ampang x silap tok, keduanya cakap batu akik, what da ******.. last tok cakap ke dia la... cuba tanya peniaga tu, kenapa akik garut mahal?.... sampai beribu ribu dan berbelas ribu... Akik api atau nama plutonya Fire agate , kenapa di ebay ada sampai USD 35,000.... walhal akik je kott.... 

Kerana AKIK ni nama Famili,... dalam dunia kita hidup ni batu ada 2 jenis keluarganya, AKIK & KRISTAL,.... di ulang semula akik ada 12,000 jenis , jasper pun akik juga... so why nak sebut akik walhal ia ada banyak jenis pula...ada mahal dan ada murah... ?.... 

Sebab tu tok cakap.. nak tanya , jangan tanya kepada org jual batu tapi x reti batu, yang depa tau, jual dan dapat duit, jual dan dapat duit , tu je la... meniaga dah 15 tahun pun tak reti juga pasal batu sebab hanya 1 perkara. Money Matter.... understand?


Cara Pakai, Buat cincin dan jangan cakap banyak, ia automatik jadi, maksud automatik ni, dia takda mana mana button nak setting ke apa. pakai batu la cukup mudah, pakai dan berserah diri kepada Allah SWT. Buat apa yang dia suruh dan tinggalkan apa dia larang, Automatik khasiatnya 100% akan memihak kepada kita, Allah tu maha penyayang.....

Nak simpan... x nak buat cincin?... letak saja dalam beras.... mudah.. nak mudah ka nak susah?.,semua orang nak benda mudah dan sememangnya mudah, manusia yang membuatkan ia jadi susah, betul tak betul tok cakap ni..


Kod Produk : MGPURE 11319
Bentuk : Mani Gajah Pure 
MAHAR : RM 400
RM 250 




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

11 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami