Ahad, 2 April 2017

MANI GAJAH PALING RARE










Tok mendapatnya dari seorang kenalan.. Dari jenis kategori mani gajah terbaik , spot terbaik dan jenis paling rare, seingat tok ini ialah kali kedua jenis ini di maharkan. 

Boleh potong 3 , 4 pun boleh... tapi bila tok melihat PAKATAN anda di halaman lepas hancur musnah dan anda UNGRAB semula, maka Tok HARAMkan pakatan anda itu... mudah begini lah... kalau mampu, ambil pakai sorang sorang atau selepas itu juallah semula. Kalau tak mampu nanti dulu, beli sikit sikit dari yang mampu beli tu . Bukan apa nanti jadi kekeliruan kepada tok dan pelanggan lain pula.. Ulasan yang terlalu banyak , sembang sana sini .. bukan tak boleh.. tapi tu lah tgk di halaman sebelum2 ini..Caca marba jadinya... dah jadi macam tu... agak agak bila org lain grab org lain dapat, siapa akan di persalahkan?.... kami lah di GBunian, sedangkan kami tatau apa pun tentang hal bersembang macam di warung kopi di halaman tu. Dah tak tau punca dah, Jadi itu teguran tok lah.. bukan tak boleh sembang, boleh tapi usah meleret lah ok. 

Memang komen tok kawal, tapi tok takut sat g kalau tok tak keluarkan komen anda, anda kecik hati pulak... maklumlah, org melayu ni sensitif sikit, tapi depa jarang pikir sensitif org lain hahaha.. Jadi kalau lepas ni ada sembang meleret leret, tok akan padam lah ya. Jangan kecik hati pulak. 

Mani gajah di atas di gunakan di dalam keampuhan :

Pengasehan 

Kekuatan?... sila ukur melalui mahar di bawah 



Kod Produk : GB6 29317
Bentuk : Mani Gajah Rare
MAHAR :  RM 500

RM 200


SOLD OUT
Tn Black Mad

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami