Sabtu, 22 April 2017

IM IN DGN PELBAGAI ITEM LANGKA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Alhamdulillah tok sudah sampai ke destinasi dan sedang berurusan dengan seorang mahaguru bagi mewujudkan beberapa witchcraft antara satunya ialah azimat kebal mampu test yg di perbuat dari siling timah hitam.

Walaubagaimanapun kata sepakat tentang maharnya masih belum di putuskan. Item azimat kebal dari timah hitam bukanlah medium yg semudah mudah di perolehi di tepi jalan. Mahar yang di tetapkan biasa ialah 1 azimat rm 4000. Mahar ini sudah lama di tetapkan oleh mahaguru utara ini. Menjadi?...jangan di tanya lah kalau sampai pak pak menteri pun ambil dengan dia. Tu tak usah tanya. Mahaguru dah 14 tahun melakukannya.

Sekarang yang menjadi masala ialah mahar yang tok rasa ramai di sini tak mampu memaharkannya. Tapi ramai juga yang tidak jujur. Cthnya cakap nak pakai sendiri tapi nak jual juta juta pula. Tu lah yg di maksudkan tidak jujur.

Bagi yang sudah memaharkannya dari tok akan siling timah hitam itu. Mahaguru nak buat percuma sahaja atas alasan mengenali ayah tok yg juga muridnya. Jadi kepada yg dah memaharkan siling timah itu bertuah la kerana ia akan disediakan percuma.

Item item lain berupa

1. Pemisah saka RM 15 Siap pos

2. Daun nangka ajaib anti ulat dan rosak gigi kanak kanak RM 24 siap pos

3. Kayu ajaib pembunuh ular. Boleh langsung di test di ular dengab melalukannya sahaja di kepala ular .ular akan mati RM 200 siap pos


Item item ini hanya akan di proses buat SEKIRANYA ada permintaan. Menyediakannya cukup 1 hari kecuali azimat kebal.

Item akan di hantarkan oleh tok sendiri dari negeri Perlis.

Azimat azimat lain juga akan turut di ketengahkan kelak. Tunggu perbualan terhenti pada ketentuan mahar tadi.

Sekian

12 ulasan:

  1. Assalam tok..maksud tok,jika kami memahar siling lama yg tok masukkan..kami akan dpt azimat kebal secara percuma ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya. Tapi kalau nak azimat kebal saja siap. Mahar dah sepakat baru tadi rm 3000. Tak boleh nego dah. Ayah tok pun geleng kepala dah agar tok jangan desak dia. Org ni terkenal tuan.

      Padam
  2. Berkenan item pemisah saka. Mints pencerahan ckit tok. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pemisah saka ni di buat dari bahan alami tuan. Alam semulajadi. Semasa pembuatan di minta nama bin ibu atau binti ibu.

      Ia untuk memisahkan saka buat sementara waktu di dalam generasi kita. Tapi anak anak belum tentu

      Padam
  3. Salam tok kebal ni boleh tes macamana. InsyAllah sya grab 1 klu dgn mahar 3k

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Test dengan di pakaikan pada diri dan ayam dan kemudian di tembak. Itu cara testnya tuan. Sudah ramai yg memakainya

      Padam
  4. Salam tok...nk tnya sket..
    1. Boleh test ngn benda2 tajam ke?
    2. Apa pantang-pantangnya?
    3. Kebal umum ke?
    4. Mampu bertahan sampai bila?
    5. Guana cara penjagaanya?
    6. Item akn protec 1bdn ke? (hujung kaki smpi hujung rambut)
    maaf kalu bnyk tnya tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan

      1. Jangan kamu menzalimi diri kamu sendiri
      2. Tiada pantangan bagi barang wafaq
      3. Hampir nak ke umum , maksudnya tengah duduk saja saja , org datang tiba tiba terpa belakang dan tikam, ya..iya kebal, kebal darurat lain tidak begitu, kebal darurat lain kena kita terkejut baru jadi
      4. Sampai bila bila selagi x hilang
      5. Barang wafaq tiada cara penjagaan, simpan dalam gobok, settle, nak pakai bawak sekali.
      7. Allah akan protect... Bagi soalan tuan, ya 1 badan ia protect 1 badan dengan kekuasaan Allah SWT

      Padam
  5. asalamualaikum tok...pemisah saka tu mksud nye apa ye tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pemisah dari saka agar jauh dari kita

      Padam
    2. Kalau bukan utk sendiri tok.. cth... makcik sy.. bleh ke..

      Padam
    3. Blh tuan . Utk tujuan ni kita mtk nama binti mak

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami