Selasa, 11 April 2017

DELIMA BURMA ( SEMUA DI SINI MASIH ADA )

























SOLD OUT
Tn Adie Kadir
















SOLD OUT
Tn Silver Rayleight


















SOLD OUT
Tn Ibrahim MN


Delima Burma untuk di maharkan, alhamdulillah... Perolehan Jerung tidak pernah mengecewakan dan perolehannya jerung jerung juga. 

Item ini ialah Delima Burma dan bersaiz terbaik , bagus bagi mereka yang suka memakai cincin saiz sedang , kalau saiz besar tu taste tok lah... lain orang kan lain taste .. haha

Kelebihannya diisikan dengan ayat ayat suci yang mampu memberi manfaat dari segi :

Pengasehan 

Penunduk makhluk

Mempermudahkan urusan dengan izin Allah SWT

Wibawa dan kehormatan pengaruh dan derajat

Kemudian ia di perkemaskan dengan , atau bahasa lain di SEAL kan dengan Asma' Allah bagi menjadikannya terkecuali dari pantangan item item isian biasa lainnya. Maksud tok di sini ialah, ia bebas pantang dan cara jaga.. Tiada sesuatu yang mampu melemahkan Sifat Sifat Allah dan tiada 1 perkara pun di alam semesta ini lebih MAHA dari Allah sendiri. 

Ramai yang tahu cara nak SEAL item isian sebenarnya terutama dari kalangan Guru Muda Tok sendiri. Namun terkadang masa itu menjadi sempadan dan batas had untuk seseorang Guru memperkemaskannya semula dengan Nama Nama Allah SWT.


Kod Produk : D5BURMA 14816
Bentuk : Delima Burma
MAHAR : RM 100



23 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Payment done..tkasih tok, detail dh wasab tuan baz.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih tuan.. tok doakan tuan sekeluarga di dalam keberkatan Allah SWT

      Padam
  4. Balasan
    1. Salam tok muda...Maaf lambat sikit payment hari nih...Payment done... Details dlm WhatsApp...Terima kasih

      Padam
    2. W.salam wbt terima kasih tuan, mujur takda yang grab hehe

      Padam
    3. Alhamdulillah...Kalau dah rezeki...Hehe

      Padam
  5. Balasan
    1. barang ada lagi.. Kod 1A dan 5A

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      Kendian Whatsapp 0178259540

      Slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke sana


      Barang akan sampai dalam waktu 3 hari Terengganu bekerja

      Staff tok kerja 9.001m-5.00pm

      Khamis half day, Jumaat off day

      Padam
  6. Salam....Tok...5A masih ade lagi ke.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami