Khamis, 13 April 2017

RAJA MANI GAJAHSOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil


Raja Mani Gajah...

Usah risau... ada bran takda bran... mahar di bawah, macam tok cakap di halaman sebelum ini, tok akan cuba menguraikan kekangan anda agar hobi anda tidak terjejas , hanya kita di sini ingin berkorban untuk pelanggan memandangkan anda amat menghargai perjuangan Tok muda di sini . Alhamdulillah. 


Raja Mani Gajah di atas ini semuanya di dalam kategori King Hyper rare, semuanya alhamdulillah dengan nama Allah memang dalam kategori terbaik, beraura segar dan dasyat dasyat belaka di dalam pengasehan, di pakaikan sebagai cincin atau kalung loket insyallah mudah dapat jodoh, mudah berniaga, mudah bekerja , orang tak kacau sangat , orang x tengok sangat kesalahan kita, orang mudah kesian dan simpati dengan kita... ini semua adalah kerana ciptaan Allah bukan kosong kosong belaka. bukan sampah.. ia untuk kegunaan manusia yang berfikir dan mahu menerima akan kehebatan Allah SWT itu sendiri. 


Pilihlah yang mana anda berkenan, insyallah.. Nilai Biasa bagi RMG biasa pun sekitar RM 350 atau RM 300, kalau Promosi pun dalam RM 200 . Mulai saat ini sehinggalah ekonomi pulih semula, Nah... untuk anda ... kami sedia korbankan asalkan anda puas , anda kembali bersemangat dan dapat menceriakan hari hari anda insyallah. 


Kod Produk : RMG 12417
Bentuk : RMG KING
MAHAR : RM 110 
MAYBANK 551016691626  ( My Gemstone )

RHB 20129160006603 ( My Gemstone ) 


Anda Juga Boleh melakukan Pembayaran di PAYPAL dengan Klik Butang di Bawah 


Selepas Melakukan Pembayaran Sila Hantarkan Gambar Pembayaran anda, nama, alamat dan kod barang ke 

0178259540

Item Anda akan sampai ke Tangan anda dalam masa 3 hari Masa Terengganu Bekerja, Sekiranya tidak, sila Hantarkan Aduan kepada Tok Muda Secara Langsung

10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami