Ahad, 23 April 2017

MUSTIKA PUTERI BALQIS




























Alhamdulillah mustika yang di perolehi semasa ritual zikrullah yang tok jalankan untuk mengingati kejadian isra' mikraj , maka semasa tok khusyu berzikir ini tok di datangkan Puteri Balqis. actually untuk tok, tak kira la hari apa pun.. sempena apa pun, asalkan tok berzikir insyallah ada la benda datang bagi barang.. baik hari keputeraan Sultan Selangor pun. Jadi bukanlah ia datang kerana hari berkenaan, jadi jangan salah faham batu ni ialah batu kejadian isra'mikraj , ajaran sesat tu tau. 

Mustika ini tok perolehi semasa sedang berzikir kerana mengenangkan peristiwa ini, itu sahaja..full stop.. 

Kelebihannya ialah kepada 2 aspek sahaja.... jangan tanya tok, tok xde ke batu yang ada beratus guna... kalau ada peniaga jual batu macam tu dia boh list tak hingat dunia, tanyakan kepada dia." Tuan...tuan ni wali ka?" .kalau dia kata bukan, maka katakan " kalau bukan macam mana tuan di beri batu macam macam kelebihan dah macam dewa pula ?"..........kalau dia kata dia wali.katakan begini pula ya " tuan....wali tak juai batu, dia nak duit dia tepuk poket duit ada dalam poket tiba tiba"...........the end. 

Apa pun tuan tuan... takda yang terlalu power sangat, ni sampai semua kelebihan ada pada batu, nak jadi apa batu tu...Jadi DEWA?... jadi MALAIKAT?.... hebat sungguh batu tu sampai banyak kelebihan macam tu, tu batu... takkan manusia takda hebat macam tu?... kalau ada.. nu ayah Pin. Kerajaan langit. 


Kelebihan batu ini ialah : 

Penunduk / penggerun

Perubatan gangguan Jin, saka, Setan yang merasuk ke dalam badan pesakit. 



Kod Produk : GB4 12417
Bentuk : Mustika Asli
MAHAR : RM 600 

Promo Isra' Mikraj : RM 220



Kalau anda kata ada yang sama, bagi kan gambar tok akan bagi 2x ganda nilai di atas kepada anda



2 ulasan:

  1. Sebenarnya dia nak item legend level tahap king yg orang lain tak boleh gigit,bukan yg pelbagai guna tapi level kanak2 riang

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami