Khamis, 27 April 2017

CINCIN CAMPURAN KAYU







Cincin Buatan Khas Yang hanya di cipta tukang kami 1 tahun sekali, masakan 1 tahun sekali sedangkan peniaga lain boleh menjual jenis teras kayu hari hari?

Ini kerana pengambilan kayu itu.. ada caranya, ada tertibnya, pembuatannya juga ada adab yang perlu di jaga. 

Jenis ini Khusus untuk Pembisa Terhebat dalam teras kayu, Penunduk Terhebat dan juga kelebihan kekebalan darurat sekiranya di perlukan 


Kod Produk : C-CK24417
Bentuk : Cincin Teras kayu Terhebat
Saiz Cincin : 19
MAHAR : RM 250

10 ulasan:

  1. Assalam tok mat.yg kt pasar bentuk lebih kurang mcm tu. Mcm mne ye? Adakah asli seperti yg di ats. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. jangan kata bentuk tuan, kayu pun nak sama, bentuk ni memang familiar dan banyak ada di pasaran .. jadi oleh kerana bentuk ini popular maka tukang kami juga buat bentuk yang sama, cincin itu ialah cincin titanium milikan tok punya

      Padam
  2. Assalam Tok..apa jenis2 kayu yg ada pada cincin ini yaa?..tgk saiz 19 dah ngam ngan jari sy

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemuning Kuning, Raja kayu, Tanduk gajah mati beragan ( tua ) , Kuningan,Raja kayu kuning, Nibong...

      Padam
    2. Kalau beragan ia utk penunduk

      Tp jika khasiat kalsium. Ia utk penawar santau

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami