Sabtu, 22 April 2017

MANI GAJAH TERUNA






SOLD OUT
TN Azureku

















SOLD OUT
Tn Ismailrxz






















SOLD OUT
Tn Muhammad Izani Abdullah


Mani gajah teruna grade tak seberapa, GRADE yang di maksudkan ialah Uratnya.bukan auranya dan powernya tuan tuan jangan salah paham. 

Seterusnya ada newbie yang paham kat sini kod itu ialah Grade ... Kod yang ada itu ialah untuk membezakan setiapnya,senang org nak beli..takda kena mengena dengan grade, kerana kita akan kelaskan siap siap, 1 jenis grade 1 halaman. 

Mani Gajah teruna biasa dalam harga RM 350 , kalau promo dalam rm 200. yang ini insyallah tok nak maharkan dalam RM murah murah sahaja memandangkan inclusionnya sahaja tak berapa menawan. Tapi kalau sekdar nak ikhtira akan kekuatan pengasehannya, silakan. sama sahaja 


Kod Produk : GB3 18417
Bentuk : Mani Gajah Teruna
MAHAR : RM 100

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Maaf tok, unlock 3A..silap tengok!!

    BalasPadam
  4. Banyak nya lock saya hahaha..line problem kot..sori apit skc..saya lock dulu hahaha..kjp lagi saya payment kan ya tok..

    BalasPadam
  5. Banyak nya lock saya hahaha..line problem kot..sori apit skc..saya lock dulu hahaha..kjp lagi saya payment kan ya tok..

    BalasPadam
  6. Tak pe. Silakan.internet problem ni..

    BalasPadam
  7. tok 1a masih ada x? klu ada sy nk lock 1am.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampaknya yg lain lain x perasan kehadiran 1A .silakan cepat tuan . Tok takut org lain grab fan terus pd

      Padam
  8. Balasan
    1. silakan terus grab tuan, jika tuan type lock dan org lain terus grab maka ianya sah, lock kalah kepada GRAB. tok nasihatkan tuan grab dan terus PD

      Padam
  9. as salam tok,

    Kalau 3A masih ada, sy grab tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami