Isnin, 27 Jun 2016

RAJA KAYU MERAH







































Raja Kayu merah asli.

Jika di suluh di dalamnya kemerahan. Di pakaikan sebagai :

Benteng sihir

Pelindung dari gangguan 

Pelindung dari binatang Buas

Penunduk Manusia dan Makhluk tak nampak

Pembisa pukulan 



Kalau di asah dan habuknya di tenyeh ke tangan , ia masuk ke kulit sebagai :

Penyembuh bisa dan sengal

Pembisa tangan jika di pukul musuh

Penguat sendi

Bagus bagi mereka yang sakit lutut, sendi berbunyi dll



Kod Produk : RKM 26616
Bentuk : Raja kayu merah
MAHAR : RM 60

22 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Sama2 ayah..baru sy taw kegunaan raja kayu sebenarnya..sblom ni x taw sgt

      Padam
    2. Haaa..khasiatnya byk tuan kalau dh tahu baguslah..semestinya yang asli dan tanpa was2 di blog ni tuan..di luar byk tapi belum tentu asli..

      Padam
    3. Itu r ayah..nak beli kt luar tkt tkena lg..sy pnh beli leklai,sekali dpt besi leleh..huhu

      Padam
    4. Skarang tuan dh jumpa blog yg dipercayai dan terunggul di pelusuk nusantara jadi tuan setia di sini jer cam ayah..banyak faedahnya..huhu!!

      Padam
    5. Skarang tuan dh jumpa blog yg dipercayai dan terunggul di pelusuk nusantara jadi tuan setia di sini jer cam ayah..banyak faedahnya..huhu!!

      Padam
    6. Assalam tok..payment done..dah hantar dkt sistem tok

      Padam
  5. Balasan
    1. Cuba wasup tuan baz..segala stock2 ada padanya..

      Padam
    2. Rase tn baz x on wassup lg ayah..sy pm tanya psl harga borong 100 botol perfume dewa semata x bls lg

      Padam
    3. Ptg tadi ayah wasup dia o.k jer..ayah tanya pasal g.permohonan tu ayah nk tgk n nk tahu nama geliganya...tapi dia belum dapat apa2 lagi dari tok..huhu!!😂😂😂

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami