Isnin, 27 Jun 2016

GELIGA PANGLMA SULU

























Amik saja. Tq


Sama khasiat dengan akik bunian

Item akan di hantarkan bersama item lainnya

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan..terpegun tadi page geliga rimau tadi huhu!!jangan jadi pengganas sulu udah la!!hahaha!!

      Padam
    2. Tahniah tuan..terpegun tadi page geliga rimau tadi huhu!!jangan jadi pengganas sulu udah la!!hahaha!!

      Padam
    3. terima kasih ayah, sy pun terpegun jugak tadi tp tak terdaya bajet dah kurang

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Tahniah tuan charles..kadang2 tu berdesup juga yer!!haha!!

      Padam
    2. Tahniah tuan charles..kadang2 tu berdesup juga yer!!haha!!

      Padam
    3. Terima kasih Tn Rahmat sudi lepaskan
      Tq Tn Is hi hi kelangkabut juga saya tadi ha ha

      Padam
    4. rezeki tuan, tadi saje je nak test ingat takda org peasan

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Ayah pon sama tuan hehe!!nanti ghoib mai penang tu hahaha!!

      Padam
    2. Ayah pon sama tuan hehe!!nanti ghoib mai penang tu hahaha!!

      Padam
  6. Balasan
    1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚sabor jer la..nanti ada yg lebih baik dari yg ini..tukar pakai umobile tuan..berdesup!!πŸ“‘πŸ—ΌπŸ’¨πŸ’¨

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami