Rabu, 29 Jun 2016

GELIGA PUTERI MANJA








Antara Produk Terbaik dari Puteri Manja. 

Mani Gajah Bunian Puteri Manja.. Singkatan Kepada Mani gajah la senang ok

Tapi MGT dia memang best, lawa seh 

Kekuatan Pengasehan Peringkat Ulung Setaraf Mani Gajah Special... Mana MGS tu.. jangan tanya, dah habis stok.. tu la masa ada tak amik.. 

Ok lah tanpa memanjangkan cerita dan membuang lebih banyak masa...


Kod Produk : GPMANJA 26616
Bentuk : Geliga Puteri Manja
MAHAR : RM 450

Tadak Promo sebab brg ada 1 niii aja..kalau nak, amik, kalau tanak toksah amik, senang

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Yg nie boleh buat minyak juga ke tok macam page sebelah?

      Padam
    2. Yg ni tuan pakai buat cincin..dan wajib di pamer pada umum tuan..insyaallah.

      Padam
    3. Yg ni tuan pakai buat cincin..dan wajib di pamer pada umum tuan..insyaallah.

      Padam
    4. Terima kasih ayah..tp besar sgt nie kalau nak buat cincin..hehehe..

      Padam
    5. ya , di pakai sebagai cincin

      Padam
  2. Kalau dapat di pasangkan dgn manigajah panchar kristal memjadi ni huhu

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Maaf ye ayah..sy takde mgt lg..

      Padam
    2. Ohhh!!tk mengapa tuan..silakan..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami