Selasa, 21 Jun 2016

DELIMA BETONG





















































































































































































































































































































































































































Alhamdulillah Batu delima Betong , perolehan semalam lagi.. 

Memang tok tak dan nak Pilih pilih dan grade ,semua sama sahaja, esok tok nak ke utagha dah. 

Delima ini di jamin asli bukan fill glass, bukan sintetik, asli delima burma bukan afrika ya. 

Kelebihan delima?..

Ramai orang suka tak kira bangsa, umur dan ugama

Bagus buat perjalanan darah

Bagus buat urat saraf


Tok Nak tolak cincai sahaja buat anda.. dan sebelum tu tok nak maklumkan bahawa harga pasarannya ialah RM 300 ke atas malah ada seller jual Rm 1500... mujuq anda lah dapat yang mana serupa 1500 tu. 

Kalau x percaya boleh la p semak semak mana mana peniaga di Kedai atau Di tepi jalan.. di Wakaf che yeh mau mau Rm 1500 siap cincin.. tak caya p tengok, wakaf che yeh tu wujud lagi


Untuk update esok hari wallahualam.. Tok tatau ada barang ke idak sebab semalam p Betong hanya dapat 1 jenis ni sahaja. dan 1 lagi..yang tu pakaian tok lah haaa


Kod Produk : D5 20616
Bentuk : Delima Burma Grade Special
MAHAR : RM 80 Cincai


Untuk halaman ni sahaja, kalau ada tak laku , masuk halaman baharu tok boh harga standard kita kat sini lah iaitu Rm 100-150 ok

54 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang cun pilihan ayah..

      Padam
    2. Haha,buat pertama kalinya ayah mahar delima ni pasal yg ni luarbiasa dari sebelumnya....sungguh menarik sekali..

      Padam
  2. Alhamdulillah.. Byk delima ni.. Jgn tak pilih sahabat2 semua.. Harga pun menarik tuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ramai yg tk tahu lagi tiba2 tok update delima ni..huhu!!!

      Padam
    2. Ramai yg tk tahu lagi tiba2 tok update delima ni..huhu!!!

      Padam
  3. Lock 22a...dlm mse 2 ari sy pembayaran tok..lawa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terbaik.. pilihan yg tepat

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Alhamdulillah tn..selalonya nk lock barang msti x sempat..kali ni rezeki dpt lock awal.

      Padam
    4. Payment done..sy anta dkt sistem tok

      Padam
    5. Payment awal bulan tok hehe..

      Padam
    6. Payment awal bulan tok hehe..

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Sape lah yg untung dapat hat air sirap tu lah yer..... kan tok..... hihihihihihi

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Sama2 kasih tok.. hehe.. sy tiada lgi koleksi delima ni.. kalau lps ni ad lgi delima yg rare.. boleh la tok announcement awl2 ye tok.. hehhe..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Payment done... Sy update dgn tuan baz melalui wtapp

      Padam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. stock dapor masih ada silakan, jumlah keseluruhan ialah 50 butir

    BalasPadam
  12. Wah meriahnya..semua pakat2 borong delima..tahniah tuan2 semua..

    BalasPadam
  13. Update ari ni dimansuh ker tok...

    BalasPadam
  14. Update ari ni dimansuh ker tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin tok x sempat nk update kot ayah.. tok nk buat persiapan nk ke utaqa esk kot.. nampaknya sniper ayah dh standby tu.. hehe

      Padam
  15. Ooo..betul juga g.permohonan dh nk mula..

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum Tok, Jika ada Stock dapor Nak Lock 2 biji . Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, ada stock dapor di panggil delima matang, tapi maharnya tinggi sedikit dari ini kerana ia jenis yang di maharkan di kedai biasa sebiji sekitar 1200 sutir.. kita maharkan pada nilai 130 mlr tuan

      Padam
    2. jika tuan setuju, silakan proceed

      Padam
  17. Maklum Tok, dan apa kelibihan nya, adakah sama dgn delima betong,dan warna nya, jika sesuai utk anak perempuan sy berhajat utk LOCK 2 biji. Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan , sama kelebihannya mana mana delima. cuma yang ini perolehan nakawan

      Padam
  18. Balasan
    1. baik tuan, sekiranya tuan mahukan gambar.. tuan boleh request kepada mr baz ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami