Rabu, 22 Jun 2016

KECUBUNG PUTERI KAMARIAH
























RM 80
















RM 90

Kecubung Puteri Kamariah atau nama panggilan glamernya Amethyst

Tok dengar di Facebook batu ni tengah glamer sekarang, tok pun pelik juga kerana kita pernah memaharkan kecubung Kalimantan yang ke dua terbaik di dalam dunia, tapi kurang sambutan hahaha... 

Alhamdulillah kecubung di percaya sebagai medium usaha penambah aura Kewibawaan, sesuai lah di pakai bagi mereka yang Mempunyai masalah dengan anak anak, isteri, pekerja, boss, jiran dan sebagainya, terkadang bukan apa., orang tengok kita ni "kecik" je kan?.... ini kerana kurangnya rasa hormat mereka kepada kita dan anda pun sudah buat macam macam perkara untuk nampakkan diri anda "besar", tapi still gagal.. apa salahnya anda mencuba ikhtiar menggunakan permata... barang x habis, beli sekali tahan sampai mati...tu pun kalau tak hilang... selepas itu baru kita usaha di jalan lain seperti berniaga dan sebagainya... Masalah wibawa ini di alami oleh semua peringkat, miskin, kaya, biasa, kerja bagus, kerja tak bagus.... tapi jika anda lihat wibawa ini kekadang org kaya pun org tgk dia org tak respek.. setelah dah tau dia kaya, baru org respek ... kekadang orang respek org biasa biasa sahaja dari org lebih kaya.... 1st impression tu kalau kita takda aura wibawa, kita dah gagal.... terutama time nak p jumpa bakal mertua.. hahaha.... belakang kita ada merc sebiji pun mertua kekadang tak pandang weh,, kang dia kata kete pinjam hahah ,,.,naya naya.... Jadi anda dah paham kan apakah itu wibawa.... 


Kod Produk : KPK 6416
Bentuk : Kecubung P Kamariah
MAHAR : RM 90

Promo Ramadhan : RM 30

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Lock deposit..maaf tok lambat update..sibuk sedikit..butir pembayaran sudah sy maklumkan pada mr baz..

      Padam
    2. Payment done tok..alhamdulillah..terima kasih ye tok..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment utk 2a done..sy hantar dekat sistem tok

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. item 1a payment done,detail dah wassup kt mr bazz..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami