Selasa, 28 Jun 2016

GELIGA TOK DAENG

























Alhamdulillah , kerja kerja tok tidak pernah putus dan dengan izin Allah dan kekuasannya , alhamdulillah di berikan kesihatan yang masih baik , walau pun penat di badan masih menguasai, namun tok masih gagah untuk mengambil item di jalan Jerung ini bagi di maharkan, bukan apa, masa buat GP banyak dapat untuk GP, untuk di maharkan kurang sangat, kalau tok balik terus rehat, alamatnya nanti blog tiada barang lah. Dah .. memang itu lah kerja kita. Kedai butik tok dah ada pekerja biarlah ia diuruskan oleh pekerja. 

Geliga Tok Daeng Jerung ini berguna di dalam Seni mempertahankan diri.

Di pakai kena kulit dan jika menyentuh musuh dengan pukulan , tenaga musuh akan tersedut.. tak percaya?... cuba bergaduh dengan orang kosong.. insyallah rebah terus,. kalau orang pesilat ni tenaganya kuat lagi untuk bertahan, kena pukulan kedua, dan ketiga, rebah lah. 

Kehebatan misterius yang tidak dapat di ungkapkan dengan sains dan teori rekaan manusia , namun itulah yang di beritakan kepada tok. 

Kod Produk : GTD 26616
Bentuk : Geliga Tok Daeng
MAHAR : RM 120.25

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hehe tahniah tuan..dh laju dari ayah ni huhu!!

      Padam
    2. Stndby jari awal2 ni ayah..tkt tlepas item yg berminat..hehe

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Tok...25 sen sy niat sedekahkan kt masjid yaa tok...bole tok???

      Padam
    5. Ayah rasa yg 25sen tu syaratnya tuan..jadi lebih baik tuan mahar saja nilainya tu kepada tok..dan bakinya tu boleh lah tuan pesan kepada tok untuk di sedekahkan pada masjid..

      Padam
    6. Ayah rasa yg 25sen tu syaratnya tuan..jadi lebih baik tuan mahar saja nilainya tu kepada tok..dan bakinya tu boleh lah tuan pesan kepada tok untuk di sedekahkan pada masjid..

      Padam
    7. Ohhhh ok paham2..bile ad sen kt blkg ni..sy agak konfius skit nak buat mcm mna..terima kasih ayah bg pencerahan

      Padam
    8. 😁😁😁sama2 tuan..

      Padam
    9. 😁😁😁sama2 tuan..

      Padam
    10. 0.25 sen tu masukkan di tabung sejid niat permaharan di sini

      Padam
    11. Ok tok..terima kasih yaa..

      Padam
    12. Assalam tok..payment done...sy dah hantar dkt sistem tok

      Padam
    13. Payment selewatnya hari isnin

      Padam
    14. Payment selewatnya hari isnin

      Padam
    15. Assalam..nak tanya..klu sy buat GTD jadi bangle tgn bole ke tok?...nk buat batu cincin mcm pnjg je..huhu

      Padam
    16. Assalam..nak tanya..klu sy buat GTD jadi bangle tgn bole ke tok?...nk buat batu cincin mcm pnjg je..huhu

      Padam
  2. Balasan
    1. Tahniah ayah...GTD ngan geliga adi putra ni msti ngam kan ayah

      Padam
    2. Wohooo boleh geng ngan ayah kasi langgar tu petaling street sama low yatt hahaha!!kipidap!!

      Padam
    3. Wohooo boleh geng ngan ayah kasi langgar tu petaling street sama low yatt hahaha!!kipidap!!

      Padam
    4. Hehe kipidap dongibab ayah!!..nti kite naik moto sama2 ayah park dpan ptaling street..😂

      Padam
    5. X lari ayah..nnti sy trunkan ayah kt sana..pastu sy balik r..haha 😂

      Padam
    6. 😂😂😂😂

      Padam
    7. 😂😂😂😂

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami